LeaseMotive: lease voor ondernemend Nederland

Magazines | Utrecht Business Nr 4 - 2016 | Lees volledige uitgave online

LeaseMotive

Lease voor

ondernemend Nederland!

Na dertien jaar gewerkt te hebben als leaseconsultant bij een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland en twee jaar als kredietspecialist voor de zakelijke markt bij 'de bank', is Guido Slager in 2013 als zelfstandig intermediair Financial Lease gestart onder de naam LeaseMotive. Dat is een goede zet gebleken.

profiel

Vanaf de start houdt LeaseMotive zich bezig met de bemiddeling in leaseoplossingen voor ondernemend Nederland op het gebied van personenauto's, bedrijfsauto's en motoren. LeaseMotive houdt kantoor bij Autobedrijf Roeleveld te Maarssen. "Dit is prettig werken", legt Guido Slager uit. "De zakelijke klanten van het autobedrijf lopen het kantoor in voor een leaseofferte en klanten die een auto willen leasen maar nog geen auto op het oog hebben, kunnen zich laten adviseren door de verkopers van het autobedrijf. Autobedrijf Roeleveld is een universeel autobedrijf dat alle merken zowel nieuw als gebruikt verkoopt."

Bedrijfsmiddelen leasen

Naast de mogelijkheid om auto's en motoren te leasen zijn Guido Slager en Jan Roeleveld samen in het gat van de bedrijfsmiddelen gesprongen. "Met de groei van de economie neemt de behoefte naar bedrijfsmiddelen enorm toe", vertelt Slager. "De vraag om financieringsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een drukpers, zonnepanelen of een graafmachine krijgen we nu dagelijks. Op de website www.bedrijfsmiddelleasen.nl kunnen ondernemers een berekening maken met de lease calculator." Daarnaast bieden ze bedrijven die bedrijfsmiddelen aan ondernemers verkopen de mogelijkheid een leasecalculator op hun eigen website te plaatsen. Dit resulteert in meer verkopen en het financieringsvraagstuk wordt compleet uit handen genomen. U biedt met een leaseoplossing de perfecte service aan uw klant, creëert extra verkoopkansen en verlegt het debiteurenrisico naar de bank. n

Meer informatie op: www.leasemotive.nl

LeaseMotive is te bereiken via 030-320 0242 of via info@leasemotive.nl. Bezoekadres: Kometenweg 5,

3606 BD Maarssen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement