Nieuws

15-02-2023 14:42

Nieuw kantoor met Bali-thema voor Trengo

Trengo betrok nieuwe huisvesting in Utrecht. Op 10 februari was wethouder Susanne Schilderman aanwezig om het kantoor officieel te openen.

Trengo biedt een customer engagement platform dat alle klantkanalen en conversaties samenvoegt op één platform. De snelgroeiende scale-up startte in 2015 in een antikraakpand en is nu gevestigd in een van de eerste ‘office resorts’ wereldwijd. Het bedrijf huurt vier verdiepingen in Central Park, pal naast het Utrechtse centraal station. Met een Bali-thema moet de nieuwe huisvesting medewerkers het gevoel geven van een permanente workation. 

Er werken 31 verschillende nationaliteiten bij Trengo. “Juist in de huidige, uitdagende arbeidsmarkt is het van groot belang om op te vallen en een prettige werkomgeving te creëren,” zegt CEO Patrick Meutzner. “Het nieuwe kantoorpand draagt hier met haar uitstraling goed aan bij. Ook laten we met dit kantoorpand zien dat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.”

“Ik ben trots dat Trengo in het hart van onze stad is gestart maar ook is gebleven,” aldus wethouder Susanne Schilderman bij de opening. “Het nieuwe circulaire kantoorpand is een prachtige volgende stap in een duurzame toekomst, waarin wordt nagedacht over duurzame manieren om met grondstoffen om te gaan. Vergroening helpt hier erg bij, maar ook het hergebruiken van materialen is belangrijk.”

Op de foto v.l.n.r. Niels van der Heijden, Susanne Schilderman, Patrick Meutzner en Igo Trampe.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement