Duurzaam groeien met Engie Services

Magazines | Utrecht Business Nr 4 2018 | Lees volledige uitgave online

de slinger utrecht

Duurzaam groeien met ENGIE Services

De wereld om ons heen verandert. We bewegen ons in snel tempo in de richting van een CO2-neutrale, 100 procent duurzame en digitale generatie. In deze allesomvattende energietransitie nemen de circa 6.200 medewerkers van ENGIE Nederland consumenten, instellingen en bedrijven aan de hand.

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in deze duurzame verandering. De samenwerking tussen ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie zorgt voor slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie en waterstof) zorgt dat we op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actu-ele themas in werk- en leefomgeving. Recent werd ENGIE Services strategisch partner van De Slinger Utrecht.

Goed presterende en duurzame installa-ties geven bedrijven en organisaties een

voorsprong op hun concurrenten, stelt Tim Geurtsen (sales manager midden Nederland bij ENGIE Services). Het biedt ze continuïteit, een hoge(re) productiviteit en besparing van onderhoudskosten en energie. Onze consul-tants weten als geen ander hoe de prestaties van installaties kunnen worden verbeterd en helpen bedrijven met hun advies om duurzamer te ondernemen en hun produc-tieproces efficiënter in te richten, met een hogere winst en beter klimaat als resultaat. Wij spelen op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele themas in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik. Markante projecten zijn hiervan het resultaat, zoals de warmte/koudeopslag op het Oosterdokeiland in Amsterdam, de aanleg en het onderhoud van de installaties in de Benelux tunnel en de

bekabeling van baggerschip Vos Maxima.

ENGIE Services biedt zijn klanten integrale oplossingen die het totale traject omvatten van ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer en bekleedt in Nederland een unieke positie. Het bedrijf is in staat zelf duurzaam energie te produceren en te leveren, nieuwe tech-nologische oplossingen mogelijk te maken en (energie)besparingen te realiseren en kan daardoor als geen ander duurzaamheid écht mogelijk te maken. Geurtsen: Onze kracht ligt in de overtuiging dat techniek een zeer belangrijke rol speelt bij het realiseren van noodzakelijke duurzame oplossingen voor de toekomst. Onze medewerkers beden-ken innovatieve technische oplossingen, waardoor beschikbare energiebronnen optimaal worden benut en tevens bouwen we aan alternatieve en milieuvriendelijke energiebronnen.

Als onderdeel van de internationale ENGIE Group, één van de grootste energieleveran-ciers ter wereld, onderschrijft ENGIE Services de overkoepelende MVO-ambitie Opening new opportunities en geeft van daaruit vorm aan het MVO-beleid. Dat gebeurt zowel binnen de eigen onderneming als in de vaak complexe en uitdagende opdrachten voor klanten. Sinds kort geeft ENGIE daaraan ook graag invulling als strategisch partner van De Slinger Utrecht door concreet mee te werken aan projecten die de stad socialer, innovatiever én duurzamer maken. Geurtsen: Een logische en leuke samenwerking vinden wij, op weg naar een betere toekomst voor stad en regio. Met voldoende mogelijkheden die onze stad en regio te bieden hebben. Onze slogan is niet voor niets; ENGIE laat duurzaamheid voor je werken.

ENGIE Services Nederland BV

Tim.Geurtsen@engie.com

M 06-507 406 19

www.engie-services.nl

Tim Geurtsen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement