King of the Grill: barbecue catering op locatie

Magazines | Utrecht Business Nr 2 2019 | Lees volledige uitgave online

Van BBQ bites tot dessert

Geniet van een compleet verzorgde barbecue beleving! De perfecte barbecue kenmerkt zich door haar typische geur van vuur, ouderwetse gezelligheid en het lekkerste eten. Bij King of the Grill doen we er alles aan om zo'n bijzondere barbecue beleving op locatie te verzorgen. Op onze originele Amerikaanse smoker van vijf meter lang bereiden wij op ambachtelijke wijze vlees-, vis- en andere gerechten. Doordat wij alles op echt hout grillen en roken, kunnen wij lekker, eerlijk eten met een rokerige barbecue smaak garanderen.

Barbecue catering voor grote groepen

Van bedrijfsfeest tot bruiloft; barbecue?n voor grote groepen is onze specialiteit. We verzorgen hierbij niet alleen het vlees en andere warme gerechten, maar maken uiteraard ook graag frisse salades en andere heerlijke bijgerechten voor je klaar. Wat dacht je van gemarineerde gamba's 'Cajun style', of rijkelijk gevulde tomaten? En de perfecte bar-becue sluit je natuurlijk in stijl af met een verrukkelijk dessert, want zonder toetje, geen barbecue!

Wil jij je nergens zorgen om hoeven te maken en genieten van een compleet verzorgde barbecue beleving? King of the Grill vult haar barbecue catering op locatie snel en makkelijk aan met haar eigen bars, bediening en een divers assortiment aan drank. Een gezellige barbecue gaat namelijk hand in hand met een goed gevuld glas. Wij zorgen voor bier uit de tap en serveren dit in onze eigen pullen. Met de juiste sfeer-makers achter de bar kan het niet anders dan dat jouw bedrijfsfeest of bruiloft een groot succes zal zijn!

Barbecue catering op locatie: origineel, robuust en sfeervol

Voor onze barbecues op locatie zetten we een stoere open keuken op. De unieke stalen meubels en festivalverlichting sluiten perfect aan bij de robuuste beleving van onze barbecues. Smaak en sfeer vullen elkaar aan, precies zoals dat hoort. Stoer eten vraagt ook om een stoere uitstraling, nietwaar? Onze opstelling en vakkundige werkwijze zorgen voor de ultieme barbecue beleving!

Het knisperen van smeulend hout, de geur van ambachtelijk bereid vlees Onze passie voor barbecue zit diep. Zo diep, dat wij tien jaar geleden al werkten met onze smokers, zelfs toen nog niemand hiervan gehoord had. En die passie delen we ook graag met jou. King of the Grill verzorgt complete barbecues op locatie in Nederland en Belgi?, van de hapjes vooraf tot een uitgebreid dessert als kers op de taart. Regel jij de gasten, dan zorgen onze grillmasters voor de rest!

King of the Grill verzorgt complete barbecue catering op locatie

Barbeque's van King of the Grill Keuze uit diverse barbecue menu's

King of the Grill maakt gebruik van verschillende barbecue metho-des, waaronder hot & fast en low & slow. Voor elke methode, elke smaak hebben wij de perfecte barbecue in huis. Onze grote smokers zijn flexibel inzetbaar en kunnen gebruikt worden voor alle barbecue methodes. Kies jij voor een authentieke grill smaak? Dan nemen wij de barbecues mee waarop we direct het vlees kunnen grillen. Ten slotte beschikt King of the Grill over een traditioneel varkensspit, voor de ?chte Bourgondi?rs onder ons.

De beste barbecue catering op locatie!

Authentiek en robuust barbecue?n, wij doen het al jaren. Ruim tien jaar geleden reden wij al met onze extended smoker trailers door het land, zelfs voordat de hype rondom food festivals begon. Met onze jarenlange ervaring en vakkundige grillmasters zijn wij van King of the Grill de beste barbecue cateraar van Nederland. We verzorgen complete Amerikaanse barbecues op locatie en gebruiken hiervoor unieke producten. Traditionele recepten zijn door ons tot in de details geperfectioneerd en doorspekt met passie en vakmanschap. En dat proef je.

Specialiteiten van King of the Grill

King of the Grill geeft Amerikaanse klassiekers een moderne twist. Met kruidige rubs en marinades geven wij vlees en vis een sensatio-nele smaak, en met de juiste sauzen en frisse salades is de barbecue compleet. Geniet van onze specialiteiten, zoals de 'brisket'. Een heerlijk zacht stuk rundvlees dat na zestien uur roken op onze bar-becues letterlijk smelt op de tong. Of kies voor een mals gemarmerde rib-eye, die door het hete vuur perfect gegaard is. Ten slotte mag een verse zalm niet ontbreken. We garen de vis heel langzaam in onze smoker, zodat je die warm gerookte smaak echt kan proeven. Ook onze gekruide gamba's doen het goed op bedrijfsfeesten, bruiloften en andere gelegenheden. Door welke klassieker laat jij je verrassen?

Profiel

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement