Jaguar I-Pace

Magazines | Utrecht Business Nr 2 2019 | Lees volledige uitgave online

Zakenautotestdag

Willem Rietdijk

"Luxe en grote auto die zeer comfortabel rijdt. Pure klasse van een topmerk als het op stijl aankomt. Een super veilige auto bovendien. De stoelen zijn weergaloos en eenvoudig verstel-baar. Qua audiomiddelen en navigatie is de I-PACE voortreffelijk uitgerust. Achterin zit je ook goed, je kan vrijuit werken."

Tessa Louwersheimer

"Een sportieve auto, met een hoge zit, waarbij je toch nog altijd de weg voor je goed kunt zien. Een optie voor wie een luxe en hoge auto zoekt en elektrisch wil rijden. Het is niet mijn ding, maar zeker wel een leuke auto. Zelf moest ik wennen aan het 'automatische remmen', rem-men wanneer je het gas loslaat dus."

Nazima Ramdin

"Ik ben verkocht! In deze auto zit je fantastisch, zijn de audiomiddelen en navigatie meer dan top en de visuele middelen te gek. Qua prijs zit de I-PACE eigenlijk boven mijn huidige budget, maar hij is wel heel erg de moeite waard. Reden voor aanschaf? Omdat ik er verliefd op ben geworden! Ik had 'm op internet al bekeken toen hij net uit was en kon nu eindelijk zelf ervaren hoe fijn en comfortabel dit model is. Daarnaast is hij ook nog eens heel duurzaam. Ik ben echt om. Nu nog sparen of een heel grote klus binnenhalen."

Phillippa Wadsworth

"Zeer comfortabel, voelt heel veilig en is abso-luut representatief. De navigatie is duidelijk en

de zitting zeer prettig. Het is fijn dat de airco ook in de zitting aanwezig is. Een heerlijke auto die super rijdt."

Patrick Waardijk

"Een superauto waarin het heerlijk ontspannen rijden is. Qua audio- en navigatiemiddelen erg goed en overzichtelijk. Hij kost behoorlijk wat geld, maar ik vind hem dat wel waard. Aandachtspunt zou het lange opladen kunnen zijn, maar voor iemand die elektrisch wil rijden is dit een heel goede optie."

Dealer: Broekhuis Utrecht B.V. Afgevaardigde tijdens testdag: Jurgen Straatman

Jaguar I-PACE

Specificaties

Merk: Jaguar

Model: I-PACE

Type: EV400 HSE

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 0

Vermogen: 400pk

Koppel: 696 Nm

Acceleratie: 4,8 sec / 100km p uur

Topsnelheid: 200km/uur

Uitrusting (speciale opties): Head Up Display, Adaptive Cruise Control, Steering Assist, Stoelverwarming en ventilatie, 4-zone Climate, 18-voudige stoelen, Park Assist, 360gr camera,

Activity Key, Matrix LED koplampen, Apple Carplay

Verkoopprijs: 111.132,-

Vanaf prijs: 81.800,-

Informatie: Uit voorraad leverbaar met registratie uit 2018 en daardoor 4% volledige bijtelling

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement