DS 7 Crossback

Magazines | Utrecht Business Nr 2 2019 | Lees volledige uitgave online

Tessa Louwersheimer

"Heel presentatie, stoer en elegant! De stoelen hebben mooie leren bekleding en zijn makkelijk in te stellen, zelfs de achterstoelen. Ik vind de looks echt mooi en stoer, je krijgt een zeer com-plete auto voor je geld. Echt een top auto!"

Bart Eikelenboom

"Deze auto rijdt prima en biedt genoeg ruimte. De hoge instap is prettig en het comfortgehalte is hoog. De prijs-kwaliteitverhouding lijkt me prima."

Phillippa Wadsworth

"Ligt lekker op de weg en ziet er stoer uit. Zelfs de achterbank kun je naar achteren bijstellen, erg fijn! Het geluid uit het audiosysteem is erg goed en het is fijn dat de achteruitrijcamera automatisch wisselt met het beeld van de navigatie. Een prima auto, die er ook nog eens top uitziet!"

Willem Rietdijk

"Een zeer complete auto met vier rijstanden. Met name 'Sportief' rijdt erg prettig. Het exteri-eur kent een fantastisch gestileerd design. Veel comfort, zowel voor- als achterin, waarbij de

stoelen echt als gegoten zitten. DS staat voor pure en chique klasse en dat is te zien. Een fan-tastische reiswagen met veel ruimte, die garant staat voor veel rijgenot."

Ton Ax

"De DS 7 vond ik een verrassend goede auto. Dat had ik op voorhand niet direct verwacht. Hij is rijk bedeeld met technische snufjes en mooie visuele hulpmiddelen en ook het zitcomfort is verrassend goed. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Hij is het geld dankzij de zeer luxe uitvoering zeker waard."

Dealer: DS Store Utrecht powerd by van Oord Afgevaardigde tijdens testdag: Floris van Oord

DS 7 Crossback

Specificaties

Merk: DS

Model: 7

Type: Performance line

Transmissie: 8 traps automaat

Cilinderinhoud: 1600cc

Vermogen: 180 PK

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 5.9 (l/100 km)

Acceleratie: 8.9 sec 0-100

Topsnelheid: 220 km/h

Uitrusting (speciale opties): Speciale lak Rouge Absolu

Verkoopprijs: 57.490,-

Leaseprijs : Full Operational Lease vanaf 726 p/m (excl. BTW)

Vanaf prijs: 40.890,-

Informatie:

www.vanoord.nl/ds/ds-7-crossback

Zakenautotestdag

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement