Mazda 3

Magazines | Utrecht Business Nr 2 2019 | Lees volledige uitgave online

Tessa Louwersheimer

"Een leuke auto, sportief en compact. Met name de koplampen vind ik erg mooi. Het stuur is fijn, het zitcomfort in orde. Qua navigatie vind ik het jammer dat er geen touchscreen is. Een leuke auto voor een leuke prijs, maar voor mij per-soonlijk te laag en te klein. Wat me nog opviel is het goede zicht dat je hebt bij het verlaten van een rotonde. Van een dode hoek is geen sprake."

Charles Crawfurd

"Een luxe afwerking een een stille motor vallen meteen op. Hij voelt erg sportief aan. De stoelen zijn wat kort, maar wel fijn, met voldoende

zijdelingse steun. Aan de navigatie moest ik erg wennen, bovendien was er erg veel informatie af te lezen op het dashboard, waardoor het soms even zoeken is. Voor de prijs die je betaalt krijg je veel auto. Als ik ooit een aanschaf zou overwegen, dan zou het zijn vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Kort samengevat: een sportief ogende, prettig rijdende auto met een zeer rijke en luxe uitrusting."

Perry Kruin

"Een representatieve, comfortabele en veilige auto. De leren stoelen met stoelverwarming zijn ronduit top en dat geldt ook voor de slimme

hulpmiddelen, zoals de 'keep your lane' assis-tent en de camera. De prijs vind ik erg goed en het maakt deze auto een goede nieuwe zet van Mazda. Enig puntje van kritiek is dat de naviga-tie een update nodig heeft."

Phillippa Wadsworth

"Ik vond het een hele fijne en comfortabele auto, die heerlijk rijdt en stuurt. De stoelen zijn erg comfortabel en de camera werkt prima, al piept hij naar mijn smaak wel erg snel als er iets een beetje in de buurt komt. Reden van aan-schaf zou de goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen zijn. Verder gewoon een erg fijne auto."

Dealer: Autobedrijf Knoop Maarssen BV

Afgevaardigde tijdens testdag: Sam Mohamoud Ali en Frank Slagter

Mazda 3

Specificaties

Merk: Mazda

Model: Mazda 3

Type: Skyactiv-G 122 6MT Luxury

Transmissie: Manual

Cilinderinhoud: 1988 cc

Vermogen: 122 pk

Koppel: 213Nm

Verbruik: 5,1 liter op 100km

Acceleratie: n.n.b.

Topsnelheid: 197km/u

Verkoopprijs: 31.400,-

Leaseprijs : vanaf 369,- euro per maand (excl. BTW)

Vanaf prijs: 26.250,-

Informatie: www.knoopweb.nl

Zakenautotestdag

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement