Kantoor bouwen kan slimmer, sneller en schoner bij Jan Snel

Magazines | Utrecht Business Nr 1 2021 | Lees volledige uitgave online

Kantoor bouwen kan slimmer sneller en schoner bij Jan Snel

De huidige bouw- en vastgoedsector staan voor vele uitdagingen. Denk aan de vraag naar kantoorpanden, flexibele inzet of de behoefte aan tijdelijke en zeer urgente huisvesting. Er liggen grote vraagstukken, maar tegelijkertijd merkt Jan Snel aan alles dat het bedrijfsleven er klaar voor is om modernisering te omarmen en op een andere manier te gaan bouwen.

Ook Jan Snel is daar meer dan klaar voor. Voor ons is de manier van bouwen namelijk niet de uitdaging. De uitdaging zit in het veranderen van de denkwijze van de vastgoedsector. Onze modulaire manier van bouwen is slimmer, sneller en schoner dan traditionele bouw. Door modulair te bouwen, heeft Jan Snel volledige controle over het gehele proces. Alle elementen worden geproduceerd op onze eigen productielocaties, alleen de eindmontage vindt plaats op de bouwlocatie.
Bouwen onder gecontroleerde omstandigheden in de fabriek betekent gestandaardiseerd bouwen met minimale foutmarge. Daardoor kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren en geven we onze klanten duidelijke garanties als het gaat om planning.
Onze geïndustrialiseerde bouwmethode zorgt er tevens voor dat we efficiënter en productiever bouwen. We zijn daardoor in staat een tijdswinst van 30 tot 50 procent te realiseren ten opzichte van traditionele bouw.
 
Onze organisatie bouwt niet alleen slimmer en sneller, maar ook schoner. We werken samen met het platform Ecochain om het milieueffect van onze gebruikte materialen en grondstoffen, het productieproces en het gebruik van de gebouwen zelf inzichtelijk te maken en te vergelijken. Die analyses laten zien dat onze modulaire en gestandaardiseerde bouwmethode, en de maatregelen op het gebied van circulariteit, er nu al voor zorgen dat we de CO2-uitstoot kunnen halveren ten opzichte van traditionele bouw. Met die aanpak stimuleren we duurzaamheid én creëren we waarde. Dat is goed voor de wereld om ons heen, maar ook voor onze opdrachtgevers.
 
Interesse? Kijk op www.jansnel.com voor meer informatie en de mogelijkheden
 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement