Provada: Ontmoetingsplek voor de vastgoedsector

Magazines | Utrecht Business Nr1 2023 | Lees volledige uitgave online

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met 300+ exposanten,?200+ sprekers en een aantrekkelijk driedaags programma boordevol netwerkgelegenheden is PROVADA dé plek voor nieuwe ontmoetingen, kennisdeling en inspiratie.
 
PROVADA is dé ontmoetingsplek voor de publieke en private vastgoedsector. Gemeenten en overheid zijn ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd op de beursvloer. En dat is maar goed ook want de vastgoedsector staat voor een immense ruimtelijke, ecologische en maatschappelijke opgave. Er moet meer, sneller en groener worden gebouwd. En dat voor een betaalbare prijs voor huurders en kopers. PROVADA presenteert een driedaags programma waar alle grote thema’s van woningbouw tot vitale binnensteden aan bod komen. 
 
Ook Metropoolregio Utrecht is aanwezig op de PROVADA. Utrechtse overheden, bedrijven en kennisinstellingen werken samen aan de opgaven voor een toekomstbestendige Utrechtse regio. Bezoekers komen hier meer te weten over de thema’s en projecten waar ze in de regio aan werken.
 
Op de hoogte blijven van het programma en activiteiten tijdens PROVADA 2023? Volg onze kanalen en bekijk de programma-updates op provada.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement