BOB-borrel op 1 april

Magazines | Utrecht Business Nr 1 - 2015 | Lees volledige uitgave online

Op 1 april draait het om echte contacten

BOB-Borrel in Amrâth Hotel Maarsbergen

Na de succesvolle kick-off in Het Spoorwegmuseum staat een volgende bijeenkomst van Business Ontmoet Business (BOB) Utrecht op de agenda. Woensdag 1 april is Amrâth Hotel Maarsbergen gastheer van een BOB-borrel. Na een walking dinner volgt een interactieve workshop door Fius van Laar. Uiteraard is ruim gelegenheid om te netwerken.

Fius van Laar: confronterend en inspirerend.

De BOB-Borrel in Maarsbergen is een gecombineerd evenement van de regio’s Utrecht en Vallei. Deelnemers zullen dus bekende maar ook veel nieuwe gezichten tegenkomen. Centrale rol is weggelegd voor Fius van Laar. Deze salestrainer is een veelgevraagd spreker. Van Laars bijdragen zijn zowel confronterend als inspirerend. Het onderwerp van zijn interactieve workshop raakt de dagelijkse praktijk van veel ondernemers: Hoe blijf ik uit de negatieve prijsspiraal?

Vol is vol

De ontvangst is op 1 april vanaf 17.00 uur. De BOB-Borrel start om18.00 uur en zal rond 21.15 uur eindigen. Het aantal deelnemers is gemaximeerd. Vol is echt vol, dus meld u tijdig aan. Dat kan via bob.utrechtbusiness.nl. Hier ziet u ook de andere aanmeldingen uit de regio Utrecht. Deelnemers uit de Vallei-regio zijn te vinden op bob.valleibusiness.nl.

WAT IS BOB?

Business Ontmoet Business (BOB) is het ondernemersplatform van de vijf Business-magazines van Van Munster Media. Iedereen die een bedrijf vertegenwoordigt, is welkom. Van kleine zelfstandige tot directielid van een grote industriële onderneming. Bij BOB draait het om echte contacten. Persoonlijke interactie en het uitwisselen van ervaringen staan centraal.

Een bedrijf dat lid is van BOB kan minimaal vier keer per jaar met drie personen een BOB-bijeenkomst bezoeken. Daarnaast zijn leden welkom op autotestdagen en forums van de Business-magazines. Ook worden masterclasses, workshops en thematische sessies georganiseerd.

Geïnteresseerden krijgen de gelegenheid eenmalig en vrijblijvend een bijeenkomst te bezoeken.Daarna is een lidmaatschap verplicht; de kosten bedragen 250 euro per jaar. Hiervoor is bij elke bijeenkomst een welkomstdrankje en de culinaire invulling inbegrepen. Organisator Danny Toonen vertelt graag meer over BOB: 024-3503240 of danny@vanmunstermedia.nl.

BUSINESS ONTMOET BUSINESS

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement