Fysiek en mentaal krachtiger met Inner Stance

Magazines | Utrecht Business Nr 1 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Fysiek en mentaal

krachtiger

met Inner Stance

Voor veel ondernemers staan hun bedrijf en hun gezin voorop. Trainen of een gezonde maaltijd schiet er dan nog wel eens bij in, met alle gevolgen van dien. Een fit en vitaal lichaam kan echter een substantiële bijdrage leveren aan je prestaties, zowel binnen de privésfeer als binnen je bedrijf.

Karline Scheer is Result Coach bij haar eigen bedrijf Inner Stance Utrecht en begeleidt ondernemers om fysiek en mentaal krachtiger te worden. "In mijn werk valt het mij op dat veel mensen het effect van een fit lichaam onderschatten. Ondernemers vinden hun werk erg belangrijk en als het druk is, schuiven ze training en verantwoorde voeding aan de kant. Maar juist als je een volle agenda hebt, is het essentieel om goed voor jezelf te zorgen. Geen beweging en een snelle hap zorgen voor een futloos lichaam, waardoor je automatisch minder effectief bent in je werk. Het zorgt voor een soort neerwaartse spiraal waar stress een bijna logisch gevolg is."

Doelen bereiken

Volgens Scheer kan een fit lichaam helpen om je doelen te bereiken op persoonlijk én zakelijk vlak. Zij helpt ondernemers en bijzonder toegewijde mensen hiermee met behulp van vier fundamentele pijlers; Body, Being, Balance en Business. "Deze vier pijlers hangen nauw met elkaar samen en werken door in zowel zakelijk als privé. Wat wij hebben ervaren is, dat wanneer ondernemers hun verantwoordelijkheid terugpakken als het gaat om training en voeding, er een sneeuwbaleffect ontstaat in hun leven. Door te trainen word je fitter en vitaler, je krijgt meer energie en dat merk je direct in je business. Je bent meer gefocust en bent in staat meer te doen in dezelfde tijd. Het gevolg is dat je hiermee meer rust en overzicht creëert, waardoor je minder stress ervaart." Scheer verzorgt 1 op 1 begeleiding vanuit haar privé training studio aan de Kerkstraat in Utrecht. "Veel ondernemers hebben een allergie voor de sportschool. Ze zijn blij als ze in alle rust kunnen trainen, 's ochtends voor hun werk, of juist aan het eind van de middag, zodat ze hun avond kunnen besteden met hun partner of gezin."

Weten v.s. doen

Net als bij ondernemen is het grote verschil in wel en geen succes het verschil herkennen tussen wat je 'weet' en wat je daadwerkelijk 'doet'. Scheer: "Mensen hebben een keus om de dingen alleen te 'weten' of om die dingen ook te 'leven'. Ik help mensen om te transformeren naar iemand die dingen consequent 'leeft'." Een mooi voorbeeld vindt Scheer een succesvolle ondernemer die zijn werk vóór gezin en gezondheid liet gaan. "Hij was 12 kilo te zwaar en had weinig energie. Ondanks zijn belofte om meer aandacht aan zijn gezin te besteden, viel hij steeds terug in zijn oude patronen. Onder begeleiding van Inner Stance is hij in 6 maanden tijd van een drukke, gehaaste ondernemer en onbetrouwbare partner getransformeerd tot een krachtige en relaxte man met een fit lichaam."

BEN JIJ BENIEUWD WAT

INNER STANCE KAN

BETEKENEN VOOR JOU?

Kijk voor meer info op www.innerstance.nl of kom direct in contact met Karline Scheer via karline.scheer@innerstance.nl of telefonisch op 06 1665 0895.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement