Vakgarage Autoweerd Utrecht: even kennismaken?

Magazines | Utrecht Business Nr 4 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Voor de APK of voor het onderhoud/reparatie aan uw auto bent u bij Autoweerd zeker op het goede adres. Ons technisch team sleutelt aan alle merken en loopt dankzij het Vakgarage concept voorop in opleiding en kennis. U bent ook welkom met uw hybride auto. Natuurlijk herstellen we ook elke autoschade (Via SchadeGrant voor bijna alle verzekeraars), zijn we gecertificeerd partner van Autoglaz en geselecteerd montageadres voor uw winterbanden.

We hebben als enige in Utrecht ?centrum een eigen bandenhotel, dat scheelt u weer tijd. Ook voor de airco, trekhaken of navigatie kunt u bij Autoweerd terecht. Natuurlijk staat er een gratis leenfiets of een passende leenauto voor u klaar, want Autoweerd is ook aangesloten bij het internationale autoverhuur-concept Autohopper, voor elk type huurauto. Verhuisbus, personenvervoer, bedrijfswagen of aanhanger, welkom bij Autoweerd. U kunt een afspraak zelf online inplannen, net als het reserveren van een huurauto, dakkoffer of sneeuwkettingen! En.. de auto's worden hier nog netjes ouderwets met de hand gewassen en uitgezogen!

"Zo heurt het"!

Vakgarage Autoweerd Utrecht

Weerdsingel Oosztijde 42

3514 AD Utrecht T 030-303 1600

www. autoweerd.nl

Vakgarage Autoweerd Utrecht is het grootste APK-keuringsstation in Utrecht-centrum. Er werken 16 vakmensen bij dit Bovag-autobedrijf aan de Weerdsingel Oostzijde 42. Als voormalig merkdealer groeide het bedrijf uit tot het adres voor autorijdend Utrecht. Voor de aankoop van uw nieuwe auto, inzet van een leasewagen, ook voor shortlease, zakelijk verkeer, bedrijfswagens en natuurlijk voor particulieren, met ons Private Lease Label. Vakgarage biedt Autoweerd keus uit meer dan 7000 (!) occasions, met 12 tot 24 maanden garantie. Ja, u leest het goed, Dankzij de aansluiting bij het garageconcept Vakgarage beschikt Autoweerd samen met een kleine 300 andere Bovag-Autobedrijven over een enorme landelijke voorraad. Natuurlijk met 24/7 mobiliteitsservice en tevens garantie met landelijke dekking!

Even kennismaken? Vakgarage Autoweerd Utrecht

STERKE PUNTEN:

- Al een halve eeuw Bovag-Autobedrijf

in Utrecht, onze klanten waarderen ons met een 8.8 !

- Alle modellen huurauto's inzetbaar,

ook bedrijfswagens, busjes en voor shortlease.

- 16 man staan voor u klaar:

wij verzorgen uw mobiliteit,

zowel privé als zakelijk.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement