Kick-off BOB Utrecht Business

Magazines | Utrecht Business Nr4 2022 | Lees volledige uitgave online

NETWERKPLATFORM

Nieuw netwerk voor zakelijke verbinding
Kick-off BOB Utrecht Business op 19 januari

In 2023 start een nieuw initiatief voor ondernemers, bestuurders en managers in Midden-Nederland. BOB Utrecht Business is een zakelijk netwerkplatform waar ontmoeten, kennis delen en inspireren centraal staan.

Utrecht Netwerk (17.000 leden) en Utrecht Business magazine slaan de handen ineen. Eigenaar van Utrecht Netwerk Godfried Boogaard en Bas van der Heijden (Utrecht Business) nemen het initiatief voor BOB Utrecht Business. Gezamenlijke ambitie: BOB uit laten groeien tot het belangrijkste ondernemersnetwerk van de regio Utrecht.

Verbinden en inspireren

BOB staat voor 'Business Ontmoet Business'. Het netwerkplatform is bedoeld voor ondernemers, mkb-directieleden en

professionals vanuit alle sectoren. BOB wil deze brede doelgroep verbinden, kennis delen over zakelijke onderwerpen en inspireren door inzicht in nieuwe ontwikkelingen.

Prettig informeel

Bij BOB draait het om echte contacten. Het netwerk is prettig informeel. Persoonlijke interactie en het uitwisselen van ervaringen staan centraal. Daartoe vindt tweemaandelijks een fysiek event plaats met bekende en onbekende sprekers. De

vorm van BOB varieert: masterclasses, workshops en thematische bijeenkomsten.

Hoe goed wil je worden?

De nieuwjaarsbijeenkomst op 19 januari 2023 is het startsein voor BOB Utrecht Business in Koetshuis de Haar. Daar wordt het nieuwe netwerkplatform ge?ntroduceerd. Het programma van de kick-off wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie op

utrechtbusiness.nl/bobutrecht

 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement