Work smarter on tour: ondernemen, inspireren, netwerken

Magazines | Utrecht Business Nr4 2022 | Lees volledige uitgave online

EVENT
 
Pop-upevent ‘Work Smarter On Tour’ komt naar Amersfoort van 7 tot en met 10 december
Ondernemen, inspireren en netwerken
 
Ondernemers houden van Amersfoort – kijk maar naar al de co-working spaces, startups en gerenommeerde agencies die er gevestigd zijn. En Teamleader houdt van ondernemers. Geen toeval dus dat het softwarebedrijf deze stad kiest voor de gratis pop-up editie van netwerk- en ondernemersevent Work Smarter On Tour.
 
Work Smarter On Tour van 7 tot en met 10 december in Nul33 in Amersfoort brengt lokale ondernemers samen rond positief ondernemerschap. Op het programma staan interessante sprekers, praktische workshops om je zaak slimmer te runnen en natuurlijk ruimte om te netwerken.
 
Iedereen mee
“Het is belangrijk dat ondernemers samenkomen en -werken; zo kunnen we samen slimmer ondernemen,” legt Teamleader-CEO Jeroen De Wit uit. “Met de slogan ‘Iedereen mee!’ nodigen we daarom mkb-ondernemers uit regio Amersfoort uit om te netwerken en inspiratie op te doen bij topsprekers. Maar we bieden ook handige workshops aan rond software om hun productiviteit te verhogen.”
 
Tips om slimmer te werken
Je onderneming of agency slimmer en efficiënter runnen, daar kun je misschien wel wat tips voor gebruiken. Vier dagen lang organiseren de mensen van Teamleader en onze partners verschillende workshops die jou helpen om slimmer te werken.
Professioneel werkbonnen, offertes en facturen opmaken? Efficiënter vergaderingen plannen en opvolgen? Alle cijfers van je onderneming of agency op één overzichtelijke plek krijgen? Daar hebben we een workshop voor. Wel een stuk of tien zelfs.
 
Topsprekers
De eerste drie dagen sluit Teamleader de pop-up telkens af met een afterwork sessie met de hulp van Lannoo en Visma Nmbrs. Boeiende sprekers zorgen voor de nodige gespreksonderwerpen. Zoals Marieke Pepers; de CPO van Visma Nmbrs vertelt op de eerste dag over de No-Manager cultuur binnen het bedrijf en hoe een vierdaagse werkweek eruit kan zien.
Op dag twee breekt auteur en investment consultant Rachid Et-Taïbi een lans voor diversiteit en inclusiviteit binnen ondernemingen. Op de derde dag staan agencies centraal en daarvoor nodigt Teamleader onder meer het Amersfoorts reclamebureau de Stal uit. Het volledige programma vind je terug op worksmarterontour.nl.
 
Netwerken
Ondernemers samenbrengen, dat is waar Work Smarter voor staat. En in een bruisende ondernemersstad als Amersfoort is er meer dan genoeg publiek om van Nul33 vier dagen lang dé netwerkhotspot van heel Utrecht te maken.
Dus kom langs, maak een praatje. Je kunt vrij binnenwandelen om te netwerken of om al je ondernemersvragen te stellen. De mensen van Teamleader zelf staan heel de tijd voor je klaar.
 
Ben je ondernemer uit Amersfoort en omstreken en heb je zin om te sparren met andere gelijkgestemden? Reserveer nu gratis je plek voor ‘Work Smarter On Tour’! Ga naar worksmarterontour.nl
 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement