Impuls voor starters door The Next Entrepreneur

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2015 | Lees volledige uitgave online

Startende ondernemers: meld je aan voor The Next Entrepreneur!

Om startende ondernemers te ondersteunen en kansen te vergroten, organiseren MKB-Nederland en de Rabobank voor het vierde jaar op rij The Next Entrepreneur. Startende ondernemers zijn belangrijk voor het ondernemerschap en de economie in Nederland. Zij zorgen voor innovatie en vernieuwing en zijn de toekomst van het bedrijfsleven.

Uit ervaring en onderzoek blijkt dat starters een grotere kans van slagen hebben als ze:

- Voldoende kennis hebben van de belangrijkste aspecten van bedrijfsvoering.

- Zich bewust zijn van de meest voorkomende valkuilen.

- Zichzelf voortdurend willen verbeteren.

Kennis gebundeld

The Next Entrepreneur (TNE) is bedoeld om startende ondernemers te inspireren en te ondersteunen op allerlei relevante thema’s rondom ondernemerschap. TNE biedt (potentiële) starters inzicht in de belangrijkste ondernemersthema’s, inspirerende praktijkcases en een stevig netwerk dat verder helpt. Daarnaast hebben starters de kans om hun ideeën en ambities te delen met heel Nederland via de The Next Entrepreneur Award, met een hoofdprijs van maar liefst 12.500 euro! Alle relevante kennis over ondernemen van de Rabobank en MKB-Nederland is op dit platform gebundeld om starters verder te helpen. Of zij nu nog moeten beginnen of al een paar jaar aan het ondernemen zijn: The Next Entrepreneur is er voor alle starters met ambitie.

TNE Academy

60 procent van de startende ondernemingen bestaat na vijf jaar niet meer. De TNE Academy helpt starters om bij die 40 procent te horen die wél slaagt. Zij maken kennis met de belangrijkste facetten van ondernemerschap door middel van boostmails met concrete tips waarin elke week een thema wordt behandeld. Ook krijgen starters handige tips op het gebied van onder andere het schrijven van een businessplan, financiering, marketing en fiscale en juridische zaken, waarmee de kans van slagen toeneemt. Nadat starters de belangrijkste thema’s van ondernemerschap hebben leren kennen, ontvangen zij een startersscan. Hiermee zien zij precies waar hun kwaliteiten liggen en wat zij nog verder kunnen ontwikkelen om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

TNE Award

De TNE Award is dé award voor de meest inspirerende en ambitieuze startende ondernemer. Inschrijving voor de TNE Award vormt de eerste stap naar landelijke media-aandacht, een stevig netwerk én de hoofdprijs van maar liefst 12.500 euro.

TNE Event

Bezoek het TNE Event begin december 2015: het grootste evenement voor startende ondernemers met topsprekers en krachtige workshops rondom alles wat met ondernemen te maken heeft.

Bent u een startende ondernemer of kent u startende ondernemers? Kijk dan op www.thenextentrepreneur.nl en meldt

u aan! n

MKB NIEUWS

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement