Duurzame inzetbaarheid: hoe komen we daar?

Magazines | Utrecht Business Nr 3 2019 | Lees volledige uitgave online

Restaurant Op Sypesteyn is een ontmoetingsplaats voor wande-laars, fietsers, museumbezoekers en passanten. U wordt gastvrij ontvangen met een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak, een hapje, drankje, of een smakelijke lunch. Geniet van de prachtige omgeving op het terras, grenzend aan de historische kasteeltuin van Kasteel Sypesteyn. In het restaurant kunt u ook terecht voor verschillende evenementen. "Wij zijn bijvoorbeeld een offici?le trouwlocatie: u kunt uw hele bruiloft bij ons vieren, van ceremonie tot feest", vertelt Eventmanager Hester van Bork. "Ook organiseren we graag uw verjaardag of jubileum. Daarnaast bieden we leuke activiteiten aan voor bedrijfsuitjes. Een middag boogschieten of een BBQ workshop bijvoorbeeld, uiteraard onder begeleiding van ervaren instructeurs en koks."

Binnen en buiten

De verschillende locaties op het terrein, zoals het Koetshuis, zijn priv? te gebruiken voor bijvoorbeeld private dining, een vergade-ring of heidag. De zes hectare van de tuin zijn volledig toegankelijk en staan vol met bijzondere bomen en bloemen. Het terras is geopend op dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Van Bork: "Bij mooi weer blijven we langer open en kunt u ook bij ons blijven dineren. Voor evenementen en partijen zijn wij het hele jaar beschikbaar."

Meer informatie en contact via:

www.opsypesteyn.nl

E: restaurant@opsypesteyn.nl

T: 035 622 8880

Tussen de Loosdrechtse Plassen en de weilanden in Loosdrecht ligt een verborgen juweel: Kasteel Sypesteyn. Het jongste kasteel van Nederland, gebouwd door jonkheer Henri van Sypesteyn als nagedachtenis voor zijn familie en de omgeving. In het kasteel bevinden zich Kasteel-Museum Sypesteyn en Restaurant Op Sypesteyn.

Verborgen juweel

Kasteel Sypesteyn

Kasteel Sypesteyn Locatie

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement