De multidisciplinaire aanpak van Totaal Coaching

Magazines | Utrecht Business Nr 3 2019 | Lees volledige uitgave online

Zakelijk gezien heeft FC Utrecht een geweldige ontwikke-ling doorgemaakt afgelopen jaar en veel nieuwe sponsoren mogen verwelkomen, waaronder enkele oude bekenden. De Business Club groeit door en deze stijgende lijn hopen we ook in 2019/2020 door te trekken. Ook een compliment naar het commerci?le team dat iedere wedstrijd en elk event weer klaar staat om aan alle wensen te voldoen en Business Club leden aan elkaar te verbinden.

Na negen jaar partnerschap met Hummel zijn onze shirts dit seizoen van Nike. De andere bedrijven op het FC Utrecht-shirt zijn hoofdsponsor Zorg van de Zaak, op de rug prijkt het logo van T-Mobile op de plek van Tele2, op de mouw DASSY en ten slotte op de broek Ready to Eat. Henri & Herman/Arval en Amstel blijven tevens Official Partner in 2019/2020.

FC Utrecht Business profileert zich steeds meer als d? Business Club van Midden-Nederland. Bedrijven voelen zich in Stadion Galgenwaard op hun plaats, nemen graag relaties mee naar wedstrijden en breiden hun netwerk verder uit.

We hebben de brochure met alle sponsormogelijkheden (inclusief hospitality) bij FC Utrecht Business bijgevoegd bij dit magazine. Lees hier zeker eens doorheen. Onze Accountmanagers staan voor u klaar om een en ander verder toe te lichten.

Laat voor het maken van een afspraak uw gegevens achter op www.fcutrecht.nl/utrechtbusiness, u ontvangt dan tevens twee kaarten voor een thuiswedstrijd van de club in de Eredivisie.

Hopelijk tot snel in Stadion Galgenwaard!

Sportieve groet,

Joost Broerse

Commercieel Directeur FC Utrecht

FC Utrecht

Rijden op waterstof is een hot item, maar klinkt voor veel mensen wellicht nog steeds vooral als toekomstmuziek. In Maarn is door Infram en Twinning Energy bewezen dat deze vorm van emissieloos rijden toch echt al binnen handbereik is. Infram heeft nu een wagenpark met zeven waterstofauto's ?n als eerste in Nederland een eigen waterstoftankvoorziening bij het bedrijfspand.

'Waterstoftoekomst is nu!'

Infram is een bedrijf dat vooroploopt als het gaat om duurzame mobiliteit. Natuurlijk, je mag het misschien verwachten bij een adviesbureau op het gebied van mobiliteit, ruimte, water en ener-gie, maar Infram gaat er ver in. Zo wordt bij het bedrijf van directeur Bart van Bussel al lang inge-zet op minder reizen, carpoolen en gebruik van openbaar vervoer, maar is onlangs ook gekozen voor de aanschaf van zeven waterstofauto's. Voor die keuze gemaakt werd, is uiteraard ook gekeken naar de alternatieven, zoals elektrisch rijden, maar daarbij bleek vooral de geringe actieradius nog een te groot struikelblok. Waterstof bleek w?l toereikend en bij het onderzoek daarnaar kwam de ervaring van Infram in energietransitievraag-stukken voor klanten ?n de betrokkenheid bij '24-uurs waterstof challenges' uitstekend van pas.

Eigen tankvoorziening

Waterstof bleek een interessant alternatief, maar om daadwerkelijk waterstofauto's aan je

wagenpark toe te kunnen voegen moet er heel wat gebeuren. Belangrijkste vraag die direct de kop opsteekt: waar ga je tanken? Als je in je omgeving een waterstoftankstation gerealiseerd wil zien, ben je ook van andere partijen afhankelijk. Er zijn namelijk veel waterstofauto's nodig om een waterstoftankstation rendabel te kunnen krijgen. Er waren best bedrijven die interesse hadden in het rijden op waterstof, maar die bleken nog niet zo ver te zijn dat ze op korte termijn zouden kun-nen instappen. De oplossing kwam toen contact ontstond met Twinning Energy, een bedrijf dat organisaties in staat stelt een klein waterstofvul-punt te realiseren, 'gewoon' een tankvoorziening bij je eigen bedrijfspand dus.

Duurzame toekomst

Bij het traject dat daarna volgde, kreeg Infram alle hulp van Twinning Energy. Van het leveren van waterstofauto's en een eigen tankvoorziening tot en met de financiering: Twinning Energy zorgde

voor totale ontzorging en regelde alles wat nodig was om het rijden op waterstof te realiseren. Beide partijen vinden het mooi dat nu eens echt is doorgepakt en dat het uiteindelijk niet bij een goed idee alleen is gebleven. Dat zie je links en rechts namelijk nogal eens gebeuren bij dit soort initiatieven. De kans zien en het ?cht gaan doen, daar draaide het allemaal om. Het heeft er mede voor gezorgd dat de vergunningaanvraag voor het eigen tankstation soepel is verlopen, net als de uiteindelijke realisatie ervan. Ook de behulpzame opstelling van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en de eigenaar van het kantoorpand heeft daarbij overigens erg geholpen. Bij Twinning Energy en Infram zijn ze nu vooral blij en trots. Samen roe-pen ze dan ook andere bedrijven en overheden op om ook aan de slag te gaan en serieuze stappen te gaan zetten op weg naar een duurzame toekomst!

Duurzaamheid

Infram en Twinning Energy

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement