Eerste Utrechtse Business Borrel

Magazines | Utrecht Business Nr5 '23-'24 | Lees volledige uitgave online

Met de Utrechtse Business Borrel kreeg initiator Bas van der Heijden (ZO! Utrecht Business) de handen op elkaar voor een unieke samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en de Utrechtse Horeca Groep. Startsein was de Nieuwjaarsborrel op 18 januari in Club Claar. Doel van het nieuwe netwerkevent: ontmoetingen mogelijk maken die bezoekers en hun organisaties verder brengen. De Utrechtse Business Borrel vindt maandelijks plaats op een wisselende locatie.
 
Uitgangspunt van de Utrechtse Business Borrel is het creëren van een gezellige, informele plek waar ondernemers en vertegenwoordigers van overheden elkaar regelmatig treffen. Geen formele onderdelen of sprekers maar een ongedwongen setting waar bezoekers oude banden aanhalen en nieuwe verbindingen leggen. Dat alles met als motto: samen kom je verder.
 
Aftrap in Club Claar
De Utrechtse Business Borrel is een initiatief van ZO! Utrecht Business, VNO-NCW Provincie Utrecht, Gemeente Utrecht/Ondernemer Centraal en de Utrechtse Horeca Groep. Aftrap voor het netwerkevent was de Nieuwjaarsborrel op 18 januari in Club Claar. Deze nieuwe restobar in het hart van de Domstad is onderdeel van de Utrechtse Horeca Groep. Dit bedrijf werd in 2021 opgericht door Perry Overeem, Marco van Basten, Edwin Oosterlaar, Frank Rijkaard en Barry Atsma. Naast Club Claar behoren ook andere bedrijven in en om Utrecht tot de groep: Bar Basta, HAL22, Kortjak en Dengh.
 
Elke maand
De Utrechtse Business Borrel vindt elke maand plaats op een van de locaties van de Utrechtse Horeca Groep. Er is plek voor vijftig personen; vooraf aanmelden is noodzakelijk. Voor een welkomstdrankje en bites wordt gezorgd, drankjes zijn voor eigen rekening. Houd voor data en aanmelden www.utrechtbusiness.nl/zo-utrecht in de gaten.
 
Op foto 2:
De oprichters van de Utrechtse Horeca Groep bij de opening van Club Claar: Berry Atsma, Marco van Basten, Perry Overeem, Frank Rijkaard en Edwin Oosterlaar.
 
Foto 4:
Een aantal initiatiefnemers heft in Club Claar het glas op de Utrechtse Business Borrel. Van links naar rechts Bas van der Heijden (ZO! Utrecht Business), Edwin Oosterlaar (Utrechtse Horeca Groep), Jeanne Kroon (VNO-NCW Provincie Utrecht) en Harald de Jong (Gemeente Utrecht/ Ondernemer Centraal).

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement