ZO!-Winterborrel prikkelt ondernemersmindset

Magazines | Utrecht Business Nr5 '23-'24 | Lees volledige uitgave online

Op donderdagavond 14 december bracht de ZO!-Winterborrel in het AFAS Theater te Leusden een opwindende mix van zakelijke inzichten, entertainment en netwerkmogelijkheden voor de aanwezige ondernemers en professionals. Met een focus op het behouden van controle door scherp denkvermogen en effectieve communicatie bood het evenement waardevolle inzichten om de balans te vinden tussen ondernemerschap, sales, het brein, topsport en communicatie.
 

Daphne Lodewijk stond centraal tijdens de Winterborrel. Met haar inspirerende sessie prikkelde ze de aanwezigen om controle te behouden in hun ondernemerschap door strategisch denken en communicatievaardigheden te benutten. Haar waardevolle inzichten gaven een nieuwe kijk op het balanceren van verschillende aspecten binnen de bedrijfsvoering.
 
Verbinden en versterken
Herman Zondag, directeur van het AFAS Theater, deelde tijdens de Winterborrel de drijfveren achter het succes van deze bijzondere locatie en de events die er plaatsvinden. De focus ligt daarbij op het creëren van een atmosfeer waarin ondernemers nieuwe verbindingen leggen en bestaande relaties kunnen versterken.
 
Onvergetelijke avond
De avond werd afgesloten met een bijzondere theatervoorstelling: de musical '14' die het verhaal vertelt van Nederlands bekendste voetballer Johan Cruijff.
Zo was het AFAS Theater het decor voor een onvergetelijke avond vol inspiratie en entertainment. Met een maximaal aantal van 80 deelnemers was de Winterborrel een succesvol event dat ondernemers volop kans bood om te netwerken, te leren en te genieten van een unieke ervaring.
 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement