Intentieverklaring BPU en gemeente voor funding tour

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2014 | Download de PDF | Lees volledige uitgave online

Intentieverklaring BPU en gemeente voor funding tour

Het BPU heeft zich voor € 300.000,- gecommitteerd aan Le Tour Utrecht. Om deze funding te realiseren, gaat het BPU onder andere hospitalitypakketten verkopen, een loyaltyprogramma voor ondernemers uitrollen en een aantal Tour-gerelateerde evenementen organiseren.

Samenwerking

horeca en retail

Het BPU trekt samen op met Koninklijke Horeca Nederland en Centrummanagement Utrecht. Er zijn inmiddels twee overlegstructuren gecreëerd om de economische activatie in aanloop naar de Tourstart te bewerkstelligen. Er is een werkgroep in het leven geroepen bestaande uit Hermannus Stegeman (horeca), Jeroen Roose (CMU) en Henk de Breij (BPU). Daarnaast is er een bredere klankbordgroep bestaande uit Jacques Blommendaal (CMU), Tom Broekman (CMU), Richard Kraan (BPU), Henk de Breij (BPU), Cor Jansen (BPU), Martin de Ruiter (BPU), Erik Derksen (horeca), Sydney Rubens (horeca) en Martijn van Hulsteijn (projectorganisatie Tour Utrecht).

Jaar vol activiteiten

Het belooft een jaar vol leuke en verrassende activiteiten te worden. Er is voor BPU-deelnemers voldoende ruimte om ook zelf creatief te worden, acties te ontwikkelen en de eigen organisatie te profileren. Het BPU zal dit stimuleren en waar mogelijk ook ondersteunen. Daarnaast zal het BPU continu naar verbindingen zoeken en de krachten bundelen, om het effect van de activiteiten te vergroten.

Bent u nog niet aangesloten?

Deelname aan het BPU kost slechts € 500,- (excl. BTW) per jaar en biedt vele voordelen. Het BPU ondersteunt u bij het creëren van kansen in aanloop naar de Tourstart. Daarnaast organiseert het BPU een scala aan activiteiten voor haar deelnemers zoals de inspirerende wielercafés, een reis naar de Grand Départ 2014 in Yorkshire en deelname aan diverse wielertoertochten. n

De voorbereidingen van Le Tour Utrecht zijn in volle gang en beginnen nu serieuze vormen aan te nemen. Op donderdag 5 juni waren alle fundingpartners van Le Tour Utrecht, waaronder het Business Peloton Utrecht (BPU), uitgenodigd in het nieuwe Stadskantoor. Daar vond de feestelijke ondertekening plaats van de intentieverklaringen. De gemeente Utrecht heeft met alle fundingpartners afspraken gemaakt over de specifieke bijdrage en tegenprestaties. Het voltallige BPU-bestuur was aanwezig om commitment vanuit het BPU af te geven.

Overhandiging Tour Utrecht litho aan het gemeentebestuur met v.l.n.r. BPU-bestuurslid Henk de Breij, BPU-bestuurslid Martin de Ruiter, burgemeester Jan van Zanen, kunstenaar Jeroen Hermkens,

wethouder Jeroen Kreijkamp, BPU-voorzitter Richard Kraan en BPU-bestuurslid Cor Jansen.

BPU NIEUWS

Wilt u zich aanmelden of meer

informatie? Ga dan naar

www.businesspelotonutrecht.nl.

BPU-voorzitter Richard Kraan ondertekent het fundersbord.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement