Industriële parels op Wagenwerkplaats Amersfoort

Magazines | Utrecht Business Nr5 '23-'24 | Lees volledige uitgave online

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw volgende evenement? Ontdek dan deze drie parels op het historisch spoorcomplex in Amersfoort: De Wagenwerkplaats. Een plek waar creativiteit, ontmoeting, cultuur en maatschappelijke organisaties centraal staan. De Wagenwerkplaats ligt op vijf minuten loopafstand van station Amersfoort Centraal, perfect bereikbaar dus voor jou en jouw gasten! 
 
1. Centraal Ketelhuis
Centraal Ketelhuis heeft monumentale looks van buiten en van binnen een unieke, ongedwongen sfeer. De locatie is geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. Ideaal voor een productlancering, seminar, receptie, vergadering of borrel. Een stalen bar, de originele buizenstelsels, oude boekenkasten en sfeervolle zitjes; jouw gasten zullen zich hier direct thuis gaan voelen. Voor break-outsessies beschikt de locatie over twee subruimtes, waaronder een historische treinwagon. Hoe gaaf? Ook staat het terras op de zon tot je beschikking, waar je met uitzicht op de Wagenwerkplaats de historie proeft.

2. Het Oude Magazijn
Het Oude Magazijn bevindt zich direct naast Centraal Ketelhuis. Deze locaties worden doorgaans vaak gecombineerd. Het Oude Magazijn is ook geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. Het pand is voorzien van een warm interieur dat fraai contrasteert met authentieke industriële eyecatchers zoals het plafond met de zware houten balken. Door het hoge dak met de originele houten spanten, valt veel daglicht naar binnen wat een verrassend, ruimtelijk effect geeft. Wel zo fijn.
 
3. De Rijtuigenloods
Groots aanpakken? Dan is De Rijtuigenloods dé ideale locatie voor jouw evenement! Een industriële evenementenlocatie die meer dan 100 jaar spoorhistorie ademt: overal kom je namelijk authentieke spoorelementen tegen. De historische treinwagons, originele spoorbielzen en roltakels vormen een sfeervol decor voor jouw evenement. Met een grote zaal en meerdere, flexibel inzetbare (sub)ruimtes, waaronder een aantal historische treinwagons, leent dit rijksmonument zich perfect voor middelgrote en grote evenementen. Van congres tot symposium en van beurs tot bedrijfsfeest; bij de Rijtuigenloods heb je alle ruimte tot 2.000 gasten en wordt jouw evenement gegarandeerd onvergetelijk!

Next Venue: altijd de perfecte locatie voor jouw event
De Rijtuigenloods, Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn zijn onderdeel van Next Venue. Next Venue biedt inspirerende omgevingen voor ontmoetingen die ertoe doen. Met twaalf unieke evenementlocaties en -concepten zit er altijd een passend decor bij voor jouw evenement. Alle locaties zijn exclusief af te huren. Natuurlijk met alle mogelijkheden op het gebied van horeca, activiteiten en entertainment.
 
Meer weten over de locaties op de Wagenwerkplaats of benieuwd naar de andere locaties? Ontdek het op www.nextvenue.nl/locaties. Mogen wij meedenken met de invulling van jouw evenement?

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement