Iedereen wacht op de Tour

Magazines | Utrecht Business Nr 4 - 2014 | Lees volledige uitgave online

Iedereen wacht

op de Tour

In juli heeft het BPU ter inspiratie een bezoek gebracht aan de Tourstart in Engeland. BPU-voorzitter Richard Kraan was aanwezig bij de finish en overdracht in Parijs. En het BPU heeft samen met Centrum Management Utrecht en Koninklijke Horeca Nederland de handen ineengeslagen als Samenwerkende Funding Partners.

Geïnspireerd in Engeland

Een delegatie van ruim 30 BPU-deelnemers heeft in juli een werkbezoek gebracht aan de Tourstart in de omgeving van Yorkshire. Inspiratie, kennisdeling, beleving en nieuwe verbindingen stonden centraal tijdens deze symbolische start van een jaar lang Tour-pret in Utrecht. Onder het motto ‘De Tour wacht op niemand, maar iedereen wacht op de Tour’ keerden de deelnemers op maandagochtend vol energie, kennis en ideeën terug naar de Domstad. Met deze nieuwe inzichten wordt de komende tijd hard gewerkt om van de Tour in Utrecht net zo’n groot feest te maken als in Engeland.

Krachten bundelen

Het BPU, Centrum Management Utrecht en Koninklijke Horeca Nederland afdeling Utrecht hebben de handen ineengeslagen als Samenwerkende Funding Partners (SFP). Samen met de gemeente Utrecht proberen de partners de Tourstart in Utrecht tot een ongekend succes te maken. Zowel het publiek als het bedrijfsleven zullen optimaal genieten van dit grootste wielerevenement ter wereld. Door de krachten te bundelen, ontstaat een sterke combinatie die met een breed scala aan activiteiten het bedrijfsleven de mogelijkheid biedt om zichzelf te profileren, een groot publiek te dienen en de stad (inter)nationaal op de kaart te zetten. Niet alleen tijdens de vijf dagen rondom de Tourstart, óók in de periode ervoor en erna! De SFP dienen als spin in het web van initiatieven in de private sector. Heeft u leuke ideeën of wilt u iets ondernemen vanuit de retail, horeca, bedrijfsleven of overige commerciële instellingen? Meld uw initiatief dan aan bij de SFP via het BPU. De SFP kunnen voor u de juiste verbindingen leggen en het effect van uw activiteit vergroten. n

Over negen maanden gaat de Tour in Utrecht van start. Wie er nog niet mee bezig was, kan er nu niet meer omheen. Het plein voor het Beatrixtheater is compleet beschilderd met het Tour Utrecht-logo, zichtlocaties zijn behangen met reusachtige banners en voor het stadhuis prijkt een enorme Grand Vélo. De stad staat steeds meer in het teken van de Tour en het Business Peloton Utrecht heeft zich klaargemaakt voor alle Tour-pret.

Burgemeester Jan van Zanen neemt bij de finish van de Tour de France in Parijs het stokje over van de Engelse projectorganisatie.

BPU NIEUWS

Wilt u zich aansluiten bij het BPU of meer informatie? Ga dan naar

www.businesspelotonutrecht.nl.

De BPU-delegatie voor Harewood House in Leeds, de plek waar de Tour de France 2014 officieel van start ging.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement