Twintig jaar Van Dort Wijnspecialist

Magazines | Utrecht Business Nr 4 - 2015 | Lees volledige uitgave online

Lustrum voor Houtens bedrijf

Twintig jaar

Van Dort Wijnspecialist

Wij kregen in juli 1995 de sleutel van ons mooie pand aan Het Plein in Houten. Dat is alweer twintig jaar geleden! Door passie, enthousiasme en inzet zijn we als wijnspecialist een begrip geworden in Houten en omstreken.

In twintig jaar is er een hoop gebeurd. Er is veel veranderd in de wijnwereld, de economie vertoonde ups en downs. Ook binnen het bedrijf waren er veranderingen en mijlpalen. Zoals het behalen van het Vinologendiploma dit jaar door Mieke van Dort!

In de afgelopen twintig jaar hebben we altijd geprobeerd vast te houden aan onze service, aandacht voor de klant en de zoektocht naar mooie nieuwe wijnen. Wij hopen dat u met ons eens bent dat wat we in deze twee decennia bereikt hebben, iets is om trots op te zijn. Daarom vieren wij ons jubileum! Twintig wijnen met 20% korting en verschillende jubileumactiviteiten. n

Voor meer informatie verwijzen wij graag

naar onze website. Daar kunt u ook de

Jubileumwijnen online bestellen.

Van Dort Wijnspecialist

Plein 8 - 3991 DK Houten

T 030 635 1146 - www.vandort-wijnspecialist.nl

BEDRIJFSPROFIEL

Het lustrum wordt gevierd met veel leuke extra WIJN activiteiten & WIJN acties.

Jubileumproeverij: 25 en 26 September

Tijdens de Jubileumproeverij op 25 en 26 September bieden wij twintig wijnen met 20% korting aan. Kom ze proeven! Vrijdag van 15.00 – 20.00 uur en zaterdag van 12.00 – 17.00 uur.

Relatiegeschenken

Twintig TOP wijnen met 20% korting. Bestel t/m 26 september uw relatiegeschenken voor dit jaar met de jubileumkorting.

Wijn & Spijs avond: 2 oktober

Een goede wijn & spijs combinatie kan echt een beleving zijn. Mooie gerechten worden nog mooier wanneer er een bijzondere wijn bij geschonken wordt; vice versa geldt uiteraard hetzelfde. Op onze wijn & spijs avond kookt 

Rik van Rooijen (riksrecepten.webklik.nl) een aantal bijzondere gerechten. Wij serveren een vijfgangendiner inclusief bijpassende wijnen. De prijs per persoon bedraagt € 55. Ook leuk als bedrijfsuitje!

Masterclass Port & Kaas: 25 september

Op deze masterclass kregen we vorig jaar veel enthousiaste reacties. Leer deze avond meer over Port en de verschillende typen, en over de Douro-wijnen. Dit in combinatie met heerlijke kazen. De masterclass staat onder leiding van een Portugal-expert. De prijs per persoon is € 20.

Grote Wijnbeurs: 24 en 25 oktober

Onze grootste proeverij van het jaar. Kom de door ons geselecteerde wijnen proeven. Producenten zijn zelf aanwezig om hun wijnen aan u te presenteren en te laten proeven. Er staan er maar liefst honderd open. Een feest voor de ware wijnliefhebber!

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement