Aristo meeting center neemt Meeting Plaza Utrecht over

Magazines | Utrecht Business Nr 6 2019 | Lees volledige uitgave online

Begin januari is de nieuwe samenwerking tussen Aristo meeting center en Meeting Plaza Utrecht officieel van start gegaan. Aristo meeting center, in 1983 opgericht door de heer Frank der Kinderen, is met drie locaties (in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven) al ruim 36 jaar actief op het gebied van meetings, trainingen, congressen en events binnen de business-to-businessmarkt. Voor het fami-liebedrijf zijn duurzaamheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening de voornaamste pijlers van de organisatie. Meeting Plaza Utrecht bestaat al sinds 1989 en is van oorsprong een vergaderlocatie gericht op opleiders, trainers en cursisten, waarbij kennisoverdracht centraal staat. Het is een unieke, centraal gelegen locatie midden op Hoog Catharijne en is een begrip in de vergadermarkt. Vanwege haar grote naamsbe-kendheid behoudt Meeting Plaza Utrecht haar eigen merknaam.

Monique der Kinderen, bestuurder Aristo Holding BV: "Meeting Plaza Utrecht is een mooie uitbreiding op het bestaande concept van Aristo meeting center waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn in de omgeving Utrecht. De uitstekende bereik-baarheid met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid is een vast onderdeel van het Aristo concept. Er zijn veel overeenkom-sten tussen beide bedrijven. Er is respect voor de organisatie, de naamsbekendheid en de sterke positie van Meeting Plaza Utrecht in de vergadermarkt."

Onderscheidend

Na de verkoop van Meeting Plaza Utrecht BV

op Hoog Catharijne gaan de voormalige eige-naren Sijgers en Van den Hoff, ook de oprich-ters van Seats2meet.com, door met de verdere ontwikkeling van het Seats2meet platform (in-middels met circa 220 locaties wereldwijd actief in 30 landen) en de groei van hun Hospitality Tech Bedrijf Cyberdigma BV. Meeting Plaza Utrecht zal als 'powered by Seats2meet locatie' vindbaar blijven op het Seats2meet platform."Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Aristo meeting center een prachtige nieuwe eigenaar voor Meeting Plaza hebben gevonden. Aristo meeting center heeft met haar andere drie locaties in Nederland al bewezen dat ze het hospitality vak uitstekend beheerst! Het komende jaar zullen we de samenwer-king intensiveren, om daarmee Aristo meeting center een onderscheidend vermogen te geven ten opzichte van andere vergader- en congres locaties in Nederland", aldus Mari?lle Sijgers.

Toekomst

In 2018 is Meeting Plaza Utrecht volledig ver-bouwd en heeft hiermee een enorme upgrade gerealiseerd. Sinds januari 2019 beschikt deze locatie over 17 meetingspaces, een centrale lounge, een gloednieuwe (semi-open) keuken en een riante buitenruimte in de vorm van een daktuin. Monique der Kinderen over de toe-komst: "Hoe de toekomst eruitziet zal blijken uit de behoefte en wensen van onze bezoe-kers en klanten. De meetingbranche geeft aan nieuwe technologie?n te willen omarmen. Mensen willen sneller en effici?nter vergade-ren. Hiervoor heeft Aristo luxe vergaderzalen en innovatieve technische apparatuur aan het concept toegevoegd. Deze ruimtes zijn ideaal voor boardmeetings, scrum/agile- of een 'hei-sessie'. E?n ding is zeker: Aristo ontzorgt de boeker en de bezoeker zodat iedere gast zich

Meeting Plaza Utrecht BV is per 2 januari 2020 overgenomen door Aristo meeting center. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat zij elkaar versterken. Monique der Kinderen, bestuurder Aristo Holding BV: "Meeting Plaza Utrecht is een mooie uitbreiding op het bestaande concept van Aristo meeting center waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn in de omgeving Utrecht."

Aristo meeting

center neemt Meeting

Locatie

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement