Utrechtse Uitdaging: Als jij durft te vragen, durven anderen te geven!

Magazines | Utrecht Business Nr 1 2019 | Lees volledige uitgave online

Het kan groot. Zoals een tijdelijke camping in de tuin van een verpleeghuis. Ondernemers van De Uitdaging stonden meteen klaar om het vakan-tiegevoel van vroeger even weer terug te geven aan de bewoners. Een mooi voorbeeld van hoe je een grote vraag opdeelt in kleine stukjes. Maar het kan ook klein. Binnen enkele dagen stond een kale buurtruimte vol met grote planten van Bouwbedrijf BAM die na een verhuizing overtollig waren geworden.

Wat voor een bedrijf een last is, wordt voor een ander een lust

Inge Voorhout, manager van De Utrechtse Uitdaging, glundert als ze het verhaal vertelt. De Utrechtse Uitdaging grossiert in dit soort verhalen of matches, zoals ze genoemd worden. Ondernemers van de matchgroep, die bestaat uit jonge honden en oude rotten uit het bedrijfsleven, zetten zich op vrijwillige basis in voor Utrecht. De Uitdaging helpt ze elkaar vinden.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, Social Return

We weten het allemaal, maar concreet worden is nog niet altijd gemakkelijk. Op de sociale events van De Uitdaging is het dat wel. Het is d? plek waar maatschappelijke initiatieven en bedrijven met elkaar kennis maken en elkaar inspireren om iets terug te doen voor hun stad.

Het meest sociale biertje!

Natuurlijk willen we alcoholgebruik niet stimu-leren, maar we zijn nu eenmaal de sociaalste borrel van Utrecht! Ondernemers die de Uitdaging ondersteunen, hosten onze events. F.C. Utrecht deed dat op 10 januari in de Galgenwaard en op 24 mei, van 17 tot 20 uur, zijn we bij De Werkspoorkathedraal. Een imponerende indus-trieel erfgoedlocatie op steenworp afstand van het bruisende centrum van Utrecht.

Aanmelden kan via http://eepurl.com/gj-RHf.

Samen iets voor de stad doen?

Meld je aan voor het sociaalste biertje

van Utrecht op 24 mei:

www.utrechtseuitdaging.nl

info@utrechtseuitdaging.nl

06.51644470

Utrechtse Uitdaging netwerken

De Utrechtse Uitdaging maakt zich sterk met ondernemers in het sociaal-maatschappelijk leven van Utrecht. Jonge honden en oude rotten in hetzelfde netwerk die iets voor hun stad doen.

Als jij durft te vragen,

durven anderen te geven!

Foto: Simon Knappstein, locatie: Grand Hotel Karel V, Utrecht

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement