Inspiratie, informatie en invloed op de lobby

Magazines | Utrecht Business Nr 4 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Inspiratie, informatie

en invloed op lobby

In het nieuwe verenigingsseizoen 2016-2017 blijft ondernemersvereniging VNO-NCW Utrecht zich onverminderd inzetten voor de belangen van ondernemers in de provincie en regio. Dat doen we samen met de lokale ondernemerskringen, MKB-Nederland Midden, brancheorganisaties en anderen. Samen bereiken we immers meer! Lobbyissues worden besproken tijdens de bijeenkomsten voor ondernemers, die wij met grote regelmaat organiseren. De bijeenkomsten vinden plaats in én buiten de provincie Utrecht, wat leden de kans geeft om nieuwe collega-ondernemers te ontmoeten.

Op 31 augustus startte het verenigingsseizoen met een 'Back2Work'-bijeenkomst in Veenendaal, samen met VNO-NCW Valleiregio en VNO-NCW Noord-Veluwe. Het bijeenkomstenprogramma vervolgt op 21 september met het Prinsjesdagontbijt in Barneveld, waar ook ondernemers uit Utrecht en omgeving van harte welkom zijn.

21 september 2016 ? Prinsjesdagontbijt in het Schaffelaartheater in Barneveld.

Start om 07.00 uur met een ontbijtbuffet voor ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid. Daarna: toelichting op de fiscale regelingen en de impact daarvan op het bedrijfsleven en een afsluitende paneldiscussie, met inbreng van Ron van Gent, directeur VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden. Meld u snel aan, want vol=vol.

13 oktober 2016 ? Rondetafelbijeenkomst Ondernemen in India, Nieuwegein

Samen met de Netherlands India Chamber of Commerce & Trade (NICCT) organiseren VNO-NCW Midden, MKB-Nederland Midden en de Koninklijke Metaalunie twee rondetafelbijeenkomsten over zakendoen in India. Eén voor ondernemers die reeds actief zijn in India (start 14.00 uur) en één voor ondernemers die serieus overwegen zaken te gaan doen met of in India (start 09.00 uur). India biedt veel kansen, maar wordt soms ook ervaren als een land van geschreven en ongeschreven regels. In deze bijeenkomsten gaan wij onder leiding van een aantal professionals met u in gesprek over ondernemerschap in India.

10 november 2016 ? Marktdag Aanbesteden in het Provinciehuis Utrecht

Dé netwerkbijeenkomst voor opdrachtgevers en opdrachtnemers in grond-, weg, water-, woning- en utiliteitsbouw. Met inspiratie- en kennissessies en keuze uit workshops over kwaliteitsborging in de bouw, selectie via groslijsten, Internet der Dingen, circulaire economie, Marktvisie en Leidende Principes, aanvragen Kabels en Leidingen en vele andere. Noteer vast in uw agenda!

17 november 2016 - Rode Loper Dag regio Amersfoort, diverse locaties

Voor nieuwe èn gevestigde ondernemers. Programma:

? Een tour langs ondernemers in de regio (vanaf 12.00 uur)

? Kennisuitwisseling en Matchmarkt (vanaf 16.30)

? Ontmoeting met lokale bestuurders en collega-ondernemers uit de regio

? Inspirerende sprekers

? Netwerkborrel

www.rodeloperdag.nl

Naast deze bijeenkomsten brengt VNO-NCW Midden specifieke ledengroepen uit een bepaalde branche of keten of met een specifieke kennis samen in het DGA-Platform, de HR-kring of de Industrietafel Midden Nederland. Kijk voor het bijeenkomstenoverzicht en actuele informatie op www.vno-ncwmidden.nl/utrecht.

Contactpersoon

Aanmelden of meer weten over onze bijeenkomsten of andere activiteiten van VNO-NCW provincie Utrecht? Neem contact op met Helga Brenninkmeijer, regiomanager VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Nederland Midden, brenninkmeijer@vno-ncwmidden.nl.n

VNO-NCW NIEUWS

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement