Verweij Elektrotechniek: partner in duurzaam innoveren

Magazines | Utrecht Business Nr 4 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Techniek wordt alsmaar belangrijker. In ons dagelijks leven en in gebouwen. Niet alleen bij nieuwbouw, ook als het gaat om renovatie en verduurzaming. Als specialist is die ontwikkeling Verweij Elektrotechniek op het lijf geschreven. "Veranderen en vernieuwen zit ons in het bloed."

Verweij Elektrotechniek blijft vernieuwen

Partner in duurzaam innoveren

"Alles waar een draadje aan zit," vat directeur Roel van Stokkum het werkterrein van zijn bedrijf kernachtig samen. "Al is dat tegenwoordig ook steeds vaker draadloos." In woningbouw en industrie is Verweij niet actief; verder komen klanten uit tal van sectoren. In bijna zestig jaar is een hechte band opgebouwd met opdrachtgevers van naam en werd menig markant project gerealiseerd. Recente wapenfeiten: de renovatie van de Utrechtse Stadsschouwburg en kasteel Broekhuizen. "Dit landgoed is bekend als decor van Heel Holland Bakt. Binnenkort openen er een vijfsterrenhotel plus twee restaurants. Verweij is verantwoordelijk voor de state of the art voorzieningen van dit ambitieuze project. Domotica speelt daarbij een centrale rol."

Realistisch advies

"We zetten onze expertise graag breed in en gaan zo vroeg mogelijk met de eindgebruiker om tafel," benadrukt Van Stokkum. Duurzaamheid is dan vaak onderwerp van gesprek. "Zonnepanelen en ledverlichting zijn al bijna gemeengoed. Er komen steeds meer technische oplossingen die energie besparen." Klanten van Verweij kunnen rekenen op een realistisch advies. "We passen niet klakkeloos elke duurzame noviteit toe maar kijken naar de specifieke situatie. Daarbij spelen zowel de beoogde toepassing, de levensduur als het beschikbare budget een rol. Uitgangspunt is altijd een optimale balans tussen kosten en baten."

Primeur in Stadsschouwburg

In 2017 bestaat Verweij zestig jaar. "Die historie zorgt voor een schat aan ervaring die we graag inzetten voor onze klanten. Maar we omschrijven ons niet voor niets als partner in duurzaam innoveren. Veranderen en vernieuwen zit hier in het bloed; het is een continu proces binnen dit bedrijf. Innovatie in kennis, in technische oplossingen en materialen, bij onze interne processen, in de samenwerking met onze klanten en bouwpartners."

Om die vernieuwing te benadrukken, ondergingen de bedrijfswagens van Verweij een restyling. De gasten tijdens het relatie-event in de Stadsschouwburg hadden op 1 juni de primeur. Van Stokkum: "Met woord en beeld maakt ons wagenpark nu in één oogopslag duidelijk waar wij voor staan." n

Voor meer informatie:

Verweij - T 030?288 65 13

info@veu.nl - www.veu.nl

Roel van Stokkum voor Kasteel Broekhuizen: landgoed met state of the art techniek.

Primeur van het vernieuwde

wagenpark in de Stadsschouwburg.

BEDRIJFSPROFIEL

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement