Column Diligence

Magazines | Utrecht Business Nr 1 - 2018 | Lees volledige uitgave online

Locaties | het nut

Het Nut is er om te ontdekken

Eventlocatie Het Nut in Beesd biedt opdrachtgevers veel bijzonders. Ze kunnen het pand volledig afhuren

en naar hun wensen omtoveren. Na een intensieve meeting biedt een kookworkshop ontspanning. Groot denken, maar klein

handelen, vinden wij belangrijk.

Tekst: Marlies Dinjens

Panasonic staat bij velen misschien bekend als producent van fototoestellen of lcd schermen, maar onlangs presenteerde het merk een nieuwe lijn met keukenapparatuur. De presentatie vond plaats bij Het Nut in Beesd, een bijzondere plek voor meetings, events en workshops. Voordeel van de loca-tie is dat er centraal in het pand een grote open keuken te vinden is. Hier konden de nieuwe staafmixers, stoomovens en slowjui-cers gepresenteerd worden aan klanten van Panasonic. Ondertussen maakte de kok van Het Nut een viergangen diner klaar met de keukenapparatuur. Een voorbeeld van hoe gewerkt wordt bij de bijzondere eventloca-tie. Ooit zat hier een kleuterschool, daarna een bank en later een kookstudio. De keuken wordt nog volop gebruikt en biedt een sfeervolle aanblik in het hart van het pand.

Ontzorgen

Eigenaren Petra van der Perk en Sylvia Baars denken mee met de opdrachtgever en verzorgen een dag op maat. Al wil de klant bij wijze van spreken het pand pimpelpaars schilderen: als het maar weer in de oude staat teruggebracht wordt, vinden wij het prima, aldus Sylvia. De beide eigenaressen hebben veel ervaring in event- en locatie management. Vanaf het moment dat de offerte gemaakt wordt tot de uitvoering van het evenement, denken wij mee met onze opdrachtgevers. Hiermee kunnen we de secretaresses die vaak verantwoordelijk zijn voor de organisatie ontzorgen. Wij weten precies welke punten van belang zijn. Centraal bij Het Nut staat ontmoeten, ont-dekken, ontwikkelen, ontspannen. Na een intensieve vergadering kunnen klanten ont-

spannen met een inspirerende kook-, cho-colade- of barista-workshop. Dit kunnen wij allemaal op maat verzorgen, zegt Sylvia. Tijdens het event denken wij graag mee mocht het programma anders verlopen.

Centraal gelegen

Petra heeft twee locaties in Beesd. Ze kocht negen jaar geleden het uit 1863 stammende historische Pand Betuwe samen met haar partner. Ze vestigden er beiden hun bedrijf. Enkele jaren later kocht ze in dezelfde straat in Beesd het vrijgekomen pand Het Nut. Op dit pand was ik al jaren verliefd en ik zag kansen om de kookstudio die er al in zat uit te breiden tot een eventlocatie waar ook allerlei workshops en diners gegeven kunnen worden. Door mijn ervaring als eventmanager wist ik dat er centraal in het

Centraal bij Het Nut staat ontmoeten, ontdekken,

ontwikkelen, ontspannen, aldus Sylvia Baars.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement