Businessflitsen

Magazines | Utrecht Business Nr 1 - 2018 | Lees volledige uitgave online

het nut | Locaties

land behoefte was aan goede locaties. Het Nut zit echt vlakbij de A2 in het midden van het land en is daarom erg goed bereikbaar en biedt bovendien gratis parkeergelegenheid. Sylvia was ook al langer actief in die wereld en wilde graag voor zichzelf beginnen. Samen met Petra is zij nu eigenaar van Meetinq die de exploitatie verzorgt voor Pand Betuwe en Het Nut. Sylvia is verantwoordelijk voor de sales en marketing en Petra verzorgt de conceptionele en operati-onele kant. Ook is ze verantwoordelijk voor de prettige, moderne inrichting. Waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Moeilijk te zeggen. Overal eigenlijk.

Gastvrouwen met aandacht

Het grote verschil tussen de twee panden is dat Het Nut vooral voor grotere groepen tussen 20-80 personen wordt verhuurd en Pand Betuwe ook geschikt is voor vergaderingen, trainingen en als kantoor voor een dag tot maximaal 25 personen. Bij Het Nut bieden we exclusiviteit. Opdrachtgevers kunnen hier de gehele locatie huren en zitten hier dan echt alleen. Dat maakt het bijvoorbeeld een geschikte locatie voor productpresentaties of intensieve brainstormsessies, zegt Sylvia. Ja, dat onderscheidt ons ook van andere locaties waar er vaak voor grotere groepen geen exclusiviteit is.

Groot denken, maar klein handelen, dat is de benadering van Sylvia en Petra. Een event moet kloppen tot in de puntjes. Hiervoor werkt Het Nut met een vast team van mensen. Zo hebben we vaste gastvrouwen en koks. Vaak informeren onze opdrachtgevers daar na afloop naar. Ze vragen zich af waar we toch die goede gastvrouwen vandaan weten te halen. Deze continue kwaliteit vinden we erg belangrijk, zegt Sylvia. Koks bieden verschillende mogelijkheden: van een driegangen menu tot een buffet of walking dinner. Aan de hand van het budget en de wensen kan de juiste keuze gemaakt worden. Bij Het Nut zal niet snel een broodje kroket op tafel verschij-nen. Gasten vragen steeds vaker om gezond eten. En dat vinden wij zelf ook heel belangrijk. Dus liever een springroll dan een bitterbal.

www.hetnut.nl

Strategische sessie en zomerse borrel

Inmiddels kent Het Nut vele vaste opdrachtgevers vanuit het gehele land. Zo aan het begin van het jaar merken we dat er veel strategi-sche sessies gepland worden, stelt Sylvia. Dat is in de zomer natuurlijk weer anders waar de binnenplaats van Het Nut zich goed leent voor een zomerse borrel en lekker lang tafelen. Geïnteres-seerden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen en inspiratie op te doen. Zo kunnen ze Het Nut zelf ervaren.

T 0345 565652 | www.hetnut.nl

Petra van der Perk is samen met Sylvia Baars eigenaar van Meetinq die de exploitatie verzorgt voor Pand Betuwe en Het Nut.

Wij zorgen dat onze gasten

alles uit hun dag kunnen halen

en uit zichzelf

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement