Utrecht Business introduceert BOB

Magazines | Utrecht Business Nr 1 - 2014 | Lees volledige uitgave online

BUSINESS ONTMOET BUSINESS

Utrecht Business introduceert BOB

"Bij ons draait het om echte contacten"

Business Ontmoet Business (BOB) is het ondernemersplatform van de vijf Business-magazines van Van Munster Media. Eerder werd het concept al geintroduceerd in Rivierenland, Vallei, Oost-Gelderland en Noord-Limburg. Binnenkort gaat BOB ook in de regio Utrecht van start.

Danny Toonen is het gezicht van het nieuwe netwerk. "BOB staat voor Business Ontmoet Business," vertelt hij. "Uitgangspunt is, ondernemers een platform te bieden om op informele wijze in contact te komen met collega-ondernemers."

Geen wedstrijd
Voor wie is BOB bedoeld?
"Iedereen die een bedrijf vertegenwoordigt, is welkom. Van kleine zelfstandige tot directielid van een grote industriele onderneming.
Belangrijk is dat het bij ons draait om echte contacten. Het is geen wedstrijd met als doel zo snel mogelijk een stapel visitekaartjes te verzamelen. Juist de persoonlijke interactie, het uitwisselen van ervaringen is bij BOB van wezenlijk belang. Oftewel: ondernemers ontmoeten ondernemers."

Onafhankelijk
Waarin verschilt BOB van een "gemiddelde" businessclub? "Die zijn vaak gelieerd aan een bedrijvenkring, sportvereniging of gemeente. Wij opereren onafhankelijk en bestrijken heel Midden-Nederland." Een bedrijf dat lid is van BOB kan minimaal vier keer per jaar met drie personen een BOB-Borrel bezoeken. "Daarnaast zijn onze leden welkom op de autotestdagen en forums van de Business-magazines. Ook worden masterclasses, workshops en thematische bijeenkomsten georganiseerd."

Digitaal en print
BOB-leden krijgen een bedrijfsprofiel op de website van Utrecht Business. "Ook in de gedrukte edities wordt ruim aandacht besteed aan de BOB-activiteiten. Geinteresseerde ondernemers krijgen de gelegenheid om eenmalig en vrijblijvend een bijeenkomst te bezoeken. Daarna is een lidmaatschap verplicht; de kosten bedragen 250 euro per jaar. Hiervoor is standaard bij elke BOB-Borrel een welkomstdrankje en de culinaire invulling inbegrepen."

Werkterrein uitbreiden
Ondernemers gebruiken steeds vaker sociale media om hun netwerk uit te breiden, weet ook Toonen. "Maar persoonlijk contact is nog altijd het meest waardevol. Met iemand die je face-to-face hebt ontmoet, doe je eerder zaken. BOB faciliteert deze ontmoetingen. Daarom is het belangrijk om te weten dat BOB-leden uit de regio Utrecht ook toegang hebben tot het netwerk in onze andere gebieden. Zo kunnen ondernemers hun werkterrein gemakkelijk uitbreiden." 

MET EEN BOB-LIDMAATSCHAP:
- Bent u welkom op alle BOB-Borrels en andere evenementen (na een eenmalige kennismaking is lidmaatschap verplicht).
- Kunt u elke BOB-Borrel samen met 2 collega’s bezoeken.
- Wordt u ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en culinaire hoogstandjes.
- Ontvangt u zes maal per jaar Utrecht Business.
- Krijgt u een bedrijfsprofiel op de site.

Meer informatie over BOB is te vinden op https://www.utrechtbusiness.nl/bobutrecht.
Ook kunt u een mail sturen naar bob@utrechtbusiness.nl.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement