Jong Management en VNO-NCW intensiveren samenwerking

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2014 | Lees volledige uitgave online

Jong Management en VNO-NCW Midden intensiveren samenwerking

De afspraken hebben betrekking op het gezamenlijk optrekken in de lobby, een volwaardige vertegenwoordiging van Jong Management en VNO-NCW Midden in elkaars besturen en kringen en het met regelmaat samen organiseren van activiteiten. In het komende verenigingsseizoen staat in ieder geval een gezamenlijke bijeenkomst op het programma voor leden tot 45 jaar en in iedere VNO-NCW Midden-regio zal een bijeenkomst met de betreffende JM-kring plaatsvinden. Een mooie kruisbestuiving

tussen beide netwerken lonkt!

Tot 40 jaar

Jong Management is een vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar. In Midden- en Oost-Nederland telt JM negen kringen met totaal 270 leden. Bij werkgeversvereniging VNO-NCW Midden zijn bijna 2.000 ondernemers en eindverantwoordelijken van bedrijven aangesloten, verdeeld over twaalf regio’s. n

De aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers tot 40 jaar, Jong Management (JM), en werkgeversvereniging VNO-NCW Midden hebben afspraken gemaakt om in Midden- en Oost-Nederland intensiever te gaan samenwerken. Daarmee willen de organisaties nog meer verbinding en samenwerking tussen leden stimuleren.

KENNISUITWISSELING VIA LEDENGROEPEN VOOR INDUSTRIE, DGA OF HR

Op verzoek van de leden ontwikkelt VNO-NCW Midden initiatieven om ondernemers in kleinschalig verband met elkaar in contact te brengen en kennis uit te wisselen. Leden uit een bepaalde branche of keten, of met een speciale kennis, brengen we bijeen om inhoudelijk te discussiëren of aan de slag te gaan met onderwerpen die de karakteristieke groep deelnemers aangaan. Dit gebeurt incidenteel rondom bepaalde thema’s, maar ook structureel voor specifieke doelgroepen:

- Voor directeuren-grootaandeelhouders is in 2011 het DGA-Platform gestart.

- Voor specialisten uit de industriële sector zijn de Industrietafels ontwikkeld.

- HR-professionals kunnen deelnemen aan de HR-kring VNO-NCW Midden.

Deze drie ledengroepen hebben ieder een of meer vaste partners die samen met het verenigingsbureau en leden van de betreffende groep een jaarprogramma samenstellen. Bent u lid van VNO-NCW Midden en heeft u interesse in deelname in een of meer ledengroepen? Neem contact op met uw regiomanager of met het verenigingsbureau. De contactpersonen vindt u op de verenigingssite www.vno-ncwmidden.nl/ledengroepen.

VNO-NCW NIEUWS

AGENDA VNO-NCW UTRECHT

20 mei 2014

VNO-NCW Midden HR-Kring

11 juni 2014

Voorlichtingsbijeenkomst ontslagrecht/flex/ww

Locatie: Hotel De Bilderberg, Oosterbeek

Tijd: 15.30 – 18.30 uur

12 juni 2014

Zomerborrel van/voor/door leden van de regio’s Eemland, Utrecht en Valleiregio en leden Jong Management

Locatie: De Witte Holevoet, Scherpenzeel

Tijd: vanaf 16.00 uur

13 juni 2014

Zeilregatta VNO-NCW Midden

Contactpersoon

Alwin Roest, regiomanager

VNO-NCW Utrecht

T 055-5222606

E roest@vno-ncwmidden.nl

www.vno-ncwmidden.nl/utrecht

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement