Komt dat horen, komt dat zien!

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2014 | Download de PDF | Lees volledige uitgave online

Welkom op de Regio Business Dagen

Komt dat horen,

komt dat zien!

Als ondernemer bent u continu bezig met uw bedrijf. Of u nu uw klanten bedient, medewerkers aanstuurt of op nieuwe activiteiten en investeringen zint. En natuurlijk bouwt u gestaag aan uw netwerk, want vroeg of laat bewijzen goede contacten hun nut. Regio Business Dagen Midden-Nederland vormt de ideale setting om deze contacten extra aandacht te geven en aan te vullen.

Tijdens dit sfeervolle evenement op een Utrechtse toplocatie komt u in contact met een veelzijdig aanbod aan ondernemingen, organisaties en overheden uit de regio. Vergroot samen met hen uw naamsbekendheid en stimuleer de kruisbestuiving door ontmoetingen met gelijkgestemden. Op de Beursvloer Utrecht kunt u bovendien direct investeren in uw maatschappelijke betrokkenheid. Dit initiatief van Vrijwilligerscentrale Utrecht zal dit jaar voor het eerst aanwezig zijn tijdens de Regio Business Dagen in Utrecht en het programma van de eerste beursdag deels bepalen.

Internationaal ondernemen

Vele businessclubs en netwerkorganisaties geven op beide dagen acte de présence, variërend van het NetwerkPlein door Netwerkgids Nederland tot WAT At Work met de speeddatesessies. Op verzoek van veel ondernemers wordt dit jaar tijdens de Regio Business Dagen de nadruk gelegd op het internationaal ondernemen, vormge-geven door een International Development Square. Dit initiatief wordt onderstreept door de aanwezigheid van de Business Club Spanje waar u welkom bent voor een glas Cava of lekkere tapas.

Tips en inzichten

Laat u vervolgens inspireren door het lezingenprogramma met bevlogen ondernemers uit de regio. Praktijkcases worden afgewisseld met een Masterclass door Sandler Training of presentaties van Balance Management Nederland, stuk voor stuk met waardevolle tips en verrassende inzichten.

Eigenzinnige kijk

Op donderdag 22 mei biedt de organisatie bezoekers aan de Regio Business Dagen een bijdrage van Maarten van Rossem aan. Met zijn eigenzinnige kijk op de Nieuwe Wereld staat de Utrechtse historicus en schrijver garant voor een presentatie die stemt tot nadenken.

Komt dat horen, komt dat zien!

Jill Oomen, Projectmanager Regio

Business Dagen Midden-Nederland

voorwoord

BEURSSPECIAL

Onderdeel van deze Utrecht Business is de officiële beursspecial van de Regio Business Dagen Midden-Nederland op 21 en 22 mei. Naast artikelen met achtergrondinformatie en een lijst met deelnemers treft u een overzicht aan van het inhoudelijke programma. Ook is een uitnodigingskaart bijgesloten. Online aanmelden kan op www.rbdutrecht.nl.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement