Netwerk vergroten met BOB

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2015 | Lees volledige uitgave online

Save the date: 8 juni, Ruig Utrecht

Netwerk vergroten

met BOB

Het jubilerende Amrâth Hotel Maarsbergen bood op 1 april gastvrij onderdak aan Business ontmoet Business (BOB) Midden-Nederland. Vijf jaar geleden werd de nieuwbouw in gebruik genomen. General manager Jeanette Leferink refereerde in haar welkomstspeech aan de roemruchte historie van voorganger Motel Maarsbergen, het eerste Nederlandse snelweghotel.

Dick Willems maakte tijdens BOB duidelijk waarom zijn bedrijf 2twitit het tofste social mediabureau van Nederland is. Ook toonde hij aansprekende voorbeelden van social mediacampagnes. De KLM-hond die vergeten spullen terugbezorgt, leidde zowel tot vertedering als bewondering. De campagne creëerde een positieve buzz zonder dat de feitelijke dienst van de luchtvaartmaatschappij wordt genoemd.

900 details

Het betoog van Fius van Laar – het verschil tussen een gewone dienst of product en een topper zit hem in 900 details – sloot naadloos aan op de presentatie van Willems. Salestrainer Van Laar is nog altijd als verkoper actief. De sterke link met de praktijk droeg bij aan de impact van zijn presentatie ‘Hoe blijf ik uit de negatieve prijsspiraal?’ Tijdens het diner en de afsluitende borrel was ruim gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Spetterende finale

Het Utrechtse restaurant Ruig is op maandag 8 juni gastheer voor de volgende BOB-Borrel. Na presentaties van Benjamin Engels van Recruit a Student en Jan Willem Menkveld (Menkveld Advocatuur) volgt een walking dinner. Stand-up comedian Tom Sligting zorgt voor een spetterende finale, als opmaat voor de netwerkborrel.

WAT IS BOB?

Business ontmoet Business (BOB) is het ondernemersplatform van de regionale Business-magazines. Iedereen die een bedrijf vertegenwoordigt, is welkom. Een bedrijf dat lid is, mag alle BOB-bijeenkomsten bezoeken. Daarnaast zijn leden welkom op relevante forums, masterclasses en thematische sessies van Business. Met BOB Midden-Nederland kunnen ondernemers uit de regio’s Utrecht, Vallei en Rivierenland hun netwerk vergroten. Een eenmalige kennismaking is gratis. Daarna is het lidmaatschap verplicht; de kosten bedragen 250 euro per jaar. Hiervoor zijn bij elke bijeenkomst een welkomstdrankje en de culinaire invulling inbegrepen. Meer weten? Kijk op bob.utrechtbusiness.nl of neem contact op met Danny Toonen (danny@vanmunstermedia.nl) of Kathy van der Horst (kathy@vanmunstermedia.nl).

Zij zijn telefonisch te bereiken via 024-3738505.

BUSINESS ONTMOET BUSINESS

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement