FC Utrecht breidt hospitalityvoorzieningen uit

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Alle seinen op groen

De tweede en derde etage van Stadion Galgenwaard zijn onherkenbaar veranderd. "De hospitalityruimtes werden opnieuw ingericht, de audiovisuele installaties zijn state of the art en het culinaire aanbod is geperfectioneerd," zegt commercieel directeur Martijn Standaart. Samen met Jordy Zuidam (voetbalzaken) en Paulo Steverink (financiën) vormt hij het directieteam van FC Utrecht.

Nederlandse top

Qua voorzieningen kan Stadion Galgenwaard zich nu meten met de top van het Nederlandse voetbal. "Mensen die een aantal jaren geen wedstrijd hebben bezocht, herkennen de hospitalityruimtes niet meer. Ze zijn onder de indruk van de ontvangst, inrichting en culinaire verzorging. Samen met de dynamiek van de wedstrijd zorgt dat telkens weer voor een bijzondere ervaring."

Verder groeien

Met dit onderscheidende uitgangspunt wil FC Utrecht het aantal sponsoren en businessclubleden verder laten groeien. "Daartoe komt meer differentiatie in hospitalityconcepten. Zo komt op de derde etage een separate executive lounge waar gezelschappen op een nog hoger niveau kunnen dineren. Ook hiermee spelen we in op vragen uit de markt." Steeds vaker organiseren bedrijven een bijeenkomst voor relaties of personeel rond een wedstrijd. "Met bijvoorbeeld een presentatie, een hapje eten vooraf en een aangeklede borrel na afloop. De flexibele ruimtes maken maatwerk mogelijk."

Beleving en rendement

De sfeer en beleving rond de wedstrijden maakt het zakelijk netwerk van FC Utrecht uniek. "Tegelijkertijd is er een scherp oog voor concreet rendement in de vorm van contacten, leads en nieuwe klanten," benadrukt Standaart. "Daarom wordt de derde etage van het stadion nog meer dan nu al het geval is een ontmoetingsplaats. Een plek waar businessclubleden en skyboxgasten elkaar rond de wedstrijden treffen. Ook via het organiseren van events faciliteren wij de verbinding tussen de leden van ons netwerk. Op niet-wedstrijddagen is Stadion Galgenwaard ook de plek voor het organiseren van diverse evenementen en congressen."

Medewerkers van FC Utrecht Business vertellen graag meer over alle hospitalitymogelijkheden in Stadion Galgenwaard. Neem contact op met Arnaud Miltenburg (head client management) via 06-22373872 of arnaud.miltenburg@fcutrechtbusiness.nl.

De combinatie van voetbalbeleving

en een professioneel netwerk maken FC Utrecht tot een krachtig zakelijk platform. In het nieuwe seizoen worden de hospitalitymogelijkheden in Stadion Galgenwaard verder uitgebreid.

FC Utrecht breidt hospitalityvoorzieningen uit

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Sportief gaat het uitstekend, qua organisatie staat FC Utrecht als een huis. "Alle seinen staan op groen," zegt Standaart. De club wil zich blijven ontwikkelen. "Onze klanten staan daarbij centraal: supporters, businessclubleden, sponsoren. Door alle aspecten in kaart te brengen, wordt duidelijk waar verbetering mogelijk is. De totaalbeleving komt zo op een steeds hoger niveau."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement