Honda Civic

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Honda Civic

Dealer: Honda de Bois Afgevaardigde tijdens testdag: Tim Willemsen

Freek Gevers

"Deze Civic is me goed bevallen. De auto rijdt erg lekker en is comfortabel uitgerust met fijne stoelen en een navigatiesysteem met een kleurenscherm dat snel en gemakkelijk instelbaar is. Daarnaast zitten er allerhande tools in voor onder meer de veiligheid. Voor de prijs krijg je een auto met een goede uitstraling."

Rene Verhoef

"De auto is sportief en ligt als een blok op de weg. Binnenin heeft Honda de auto uitgerust met comfortabele stoelen en een prima navigatie- en audiosysteem. Handig zijn ook de parkeersensoren, achteruitrijdcamera en cruise control. Deze Civic is leuk geprijsd, waarvoor je een sportieve auto krijgt met een mooi uiterlijk. Van mij zou de motor wel meer vermogen mogen hebben."

Matthias van Lummel

"Mijn eerste indruk: een leuke, moderne sportieve auto voor jongeren. De Civic is comfortabel uitgerust met lekkere stoelen waarvan ik wel het zitvlak wat kort vond. Voor de rest zit er alles op wat tegenwoordig standaard op een auto zit (navigatie, cruise control, achteruitrijdcamera). Voor de prijs een fijne sportieve auto."

Roland Delnoij

"Met 180 pk power trekt deze Honda in een hoog toerental goed op, maar ook bij lage toeren rijdt hij prettig. Wat betreft het zitcomfort vind ik de zit laag en het stuur iets te rechtop. De navigatie met splitscreen scherm vond ik niet prettig. Tijdens de testrit expres de audio uit laten staan om de brullende motor goed te kunnen horen. Met o.a. een achteruitrijdcamera en lane assist biedt deze Honda voor zijn prijs een prima product."

Maurice Schill

"Ik was onder de indruk van zijn sportieve uitstraling en mooie afwerking met race-invloeden. De navigatie is zeer modern en wel even wennen als je een klassiek navigatiesysteem gewend bent. Een auto die gezien zijn sportieve uitstraling en rijgenot zijn aanschaf volledig waard is."

Gijs van Beek

"Een lekkere sportieve auto met een soepele motor en versnellingsbak. Een mooi interieur met een goede zitpositie en een lekker stuur. Alles zit bij deze Honda op de juiste plek. Pluspunten zijn de navigatie en achteruitrijdcamera. En dat alles voor een prima prijs."

Specificaties Merk: Honda Model: Civic Type: Sport Plus Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1498 cm3 (1.5)

Vermogen: 182 pk

Koppel: 240 Nm Verbruik: 1 op 20,4 (snelweg)

Acceleratie: 8,0 seconden

Topsnelheid: 220 km/u

Uitrusting: Navigatie / Panoramadak / 18 inch wielen / LED verlichting

Laadruimte: 1245 m3 Verkoopprijs: ? 36.140,- (Civic 1.5 i-VTEC Sport+, excl. Metalic lak) Leaseprijs: ? 717 p/m (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: ? 24.700,- (Civic 1.0 i-VTEC S)

Informatie: www.debois.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement