Jaguar XF

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Jaguar XF

Dealer: Broekhuis Jaguar Land Rover Utrecht Afgevaardigde tijdens testdag: Bastiaan te Wierik & Jurgen StraatmanHorst

Alexander van der Meer

"Deze Jaguar XF rijdt als een speer. Je hoeft het gaspedaal maar licht in te trappen en de auto zoeft weg. Qua comfort heeft Jaguar niks aan het toeval overgelaten. Fijne comfortabele stoelen met een rugleuning die optimale steun biedt. Top is het navigatiescherm dat je een gevoel van veiligheid geeft. Pluspunten voor aanschaf zijn de prijs, comfortabele zithouding en de ruimte."

Philip van der Meer

Zelfs bij hoge snelheden voelt de auto nog comfortabel aan. Deze Jaguar ligt goed op de weg en dat geeft een veilig gevoel. Een degelijke auto met een luxe uitstraling, veel ruimte en comfort. De hoge middenconsole maakt de auto bijzonder. Fijn is ook het navigatiesysteem en de achteruitrijdcamera die snel en overzichtelijk is. De zijspiegels zijn lekker groot. In een gekke bui staat 'ie zo in mijn top 10."

Roland Delnoij

"In een woord top. Jaguar heeft goed nagedacht over de luxe, het comfort en afwerking en biedt een zeer comfortabele auto met stoelen die goed zijn in te stellen. De navigatie en dan vooral de weergave op het dashboard is top. Gezien de luxe is hij zijn prijs zeker waard."

Sander van Straten

"Een auto die bij het instappen een 'wow-gevoel' geeft en van alle gemakken is voorzien. Het comfort is super, evenals de audio- en navigatie-uitrusting. Toen ik het prijskaartje zag, was het wel even schrikken. Dit ging duidelijk boven mijn budget."

Bas Voorhorst

"Een premium auto op en top. De stoelen zijn zeer comfortabel en bieden maximale ondersteuning. Jaguar heeft deze XF enorm rijk uitgerust met een overzichtelijk dashboard dat gemakkelijk af te lezen is. Een groot scherm voor de navigatie en nog vele andere gadgets. Qua prijs en exclusiviteit komt deze XF goed mee in zijn segment."

Bas Taman

"Een lekker rustig rijdende auto met veel luxe en een aangenaam interieur. Wat betreft comfort is alles goed in te stellen, zoals bijvoorbeeld de stoelen. De navigatie biedt veel instelbare opties. De achteruitrijdcamera is duidelijk. Kortom een heerlijke comfortabele auto tegen een aantrekkelijke prijs."

Specificaties

Merk: Jaguar

Model: XF

Type: Pro Edition R-Sport

E-Performance

Transmissie: 8 traps Automaat

Cilinderinhoud: 1999cc, Turbo

Vermogen: 163PK

Koppel: 380 NM

Verbruik: 1 op 25

Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 8,7 sec Topsnelheid: 227 km/u

Uitrusting (speciale opties): Pro Edition uitvoering

Laadruimte: 540 liter (0,455M3) /

930 liter

Prijs geteste uitvoering: ? 54.000 Leaseprijs : ? 899 (full operational, obv. 20.000 p/jr, 5 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 49.900

Informatie: alle Jaguars worden geleverd met 3 jaar garantie en 3 jaar gratis onderhoud (onbeperkt kilometrage)

www.broekhuis.nl/jaguar/utrecht

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement