Jaguar XE

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Jaguar XE

Dealer: Broekhuis Jaguar Land Rover Utrecht Afgevaardigde tijdens testdag: Bastiaan te Wierik & Jurgen Straatman

Maurice Schill

"Een mooi model deze Jaguar XE met een prima rijgedrag en wegligging. Het comfort van de stoelen zou verbeterd mogen worden. Het zitvlak is te kort evenals de armsteun van de bestuurdersstoel, maar tegen meerprijs is een verlengbaar zitvlak leverbaar. Verder is de navigatie zeer prettig en overzichtelijk in gebruik. Ook de achteruitrijdcamera is zeer praktisch. De prijs voor deze EX is acceptabel en zeker aanschafwaardig gezien het merk en model."

Matthias van Lummel

"Jaguar heb ik altijd al een mooi chique merk gevonden door zijn klassieke uitstraling. Deze modernere variant oogt nog steeds chique, maar biedt wel meer comfort en perfecte professionele stoelen. De audio en navigatie is redelijk. De achteruitrijdcamera is praktisch, maar niet baanbrekend. De prijs lijkt me goed voor deze zakelijke en representatieve auto."

Freek Gevers

"Ik zag er naar uit om in deze Jaguar te mogen rijden en ik ben niet teleurgesteld. Deze XE voldeed aan al mijn verwachtingen. Mooi design, veel comfort met lekker zittende stoelen. Fijne navigatie met groot scherm. Kortom een chique auto die zeker op mijn lijstje staat."

Willem Rietdijk

"Ik had van Jaguar eigenlijk meer verwacht. Desondanks rijdt de auto prettig en is hij comfortabel afgewerkt met voorstoelen waarvan ik het zitvlak vooral voor lange mensen te hard vind. Wel een pluspunt is de stoelverwarming, evenals de navigatie en het audiosysteem. Praktisch zijn ook de parkeersensoren en achteruitrijdcamera. De prijs is gunstig ten opzichte van BMW en Mercedes, waarvoor het veel voor comfort en rijgedrag biedt. Het is een uitstekende reiswagen met een beperkte kofferruimte voor vier personen."

Gijs van Beek

"Ik had me deze Jaguar anders voorgesteld, gezien ook de historie van het merk. Het is een normale middenklasser met een rumoerige motor die van binnen met veel kunststof is afgewerkt i.p.v. het zo herkenbare hout. Het comfort vond ik maar matig. Kleine auto met weinig beenruimte en een harde zitting die te kort is. Verder is de navigatie voorzien van oude technologie. Voor een premium prijs krijg je een middenklasse auto. Dit model past in mijn ogen niet bij Jaguar."

Specificaties Merk: Jaguar Model: XE Type: Pro Edition Pure E-Performance Transmissie: 8 traps Automaat Cilinderinhoud: 1999cc, Turbo Vermogen: 163PK Koppel: 380NM Verbruik: 1 op 25 Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 8,2 sec Topsnelheid: 227 km/u Uitrusting (speciale opties): Pro Edition Laadruimte: 455 liter (0,455M3) / 830 liter Prijs geteste uitvoering: ? 39.900 Leaseprijs: 725 full operation (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: ? 39.900

Informatie: alle Jaguars worden geleverd met 3 jaar garantie en 3 jaar gratis onderhoud (onbeperkt kilometrage)

www.broekhuis.nl/jaguar/utrecht

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement