Mazda 6

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Mazda 6

Dealer: Autobedrijf Knoop Maarssen B.V. Afgevaardigde tijdens testdag: Sam Mohamoud Ali

Rene Verhoef

"Deze Mazda 6 rijdt erg soepel en biedt veel comfort. Alles is netjes en luxe uitgevoerd. De navigatie vond ik niet heel duidelijk en had een update nodig. Voor de rest zijn alle denkbare foefjes aanwezig. De prijs van deze luxe uitgevoerde Mazda is zeer goed, mede vanwege de uitrusting en het uitstekende rijgedrag."

Bas Voorhorst

"Ik was vooral onder de indruk van de wegligging. Strak met veel grip. Ook gecharmeerd was ik van de afwerking en inrichting. Rijkelijk uitgerust met mooie leren stoelen en veel elektrische verstelmogelijkheden. De navigatie met touch screen liet me niet in de steek. Ook het inparkeren met de parkeersensoren was een fluitje van een cent. Voor de prijs krijg je veel auto met een lage fiscale waarde."

Gijs van Beek

"Ik geef deze Mazda een 9,5. Het is een top auto die zeer comfortabel is en bovenal super rijdt met een prima wegligging. De auto is fraai afgewerkt en kan zeker wedijveren met de premium merken. Ook met het comfort zit het goed. Navigatie en audio zijn top. Deze Mazda staat bovenaan mijn lijstje voor mijn volgende lease auto."

Roland Delnoij

"Deze Mazda geeft me een gevoel van veel luxe, waarmee je relaxt kunt rijden. Qua comfort valt er niets meer te wensen. Fijne gemakkelijk instelbare stoelen en een goed navigatiesysteem met duidelijk zicht. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Het is een betrouwbare auto die het merk Mazda eer aandoet."

Ron Cottaar

"Deze Mazda vond ik de mooiste auto van de dag. Niet alleen vanwege zijn interieur en afwerking, maar ook door zijn uitstekende en sportieve rijgedrag. Minpuntje vond ik het zitcomfort. Het zitvlak is iets te kort voor mij en de stoelpositie is niet optimaal. Waarschijnlijk een kwestie van wennen. De prijs is top voor deze auto en ik overweeg 'm aan te schaffen. Alleen jammer dat de 5-deurs uit het gamma is."

Bert Bouman

"Over deze Mazda 6 kan ik kort zijn. Lekker snel en een goede afwerking. Prima zitcomfort en fijn werkende navigatie. Alles wat je nodig hebt tijdens het rijden is aanwezig. Gezien zijn prijs is deze Mazda zakelijk gezien zeer interessant."

Specificaties Merk: Mazda Model: Mazda 6 Type: Skyactiv-D 150 6MT Skylease GT Transmissie: Handgeschakeld Cilinderinhoud: 2191 Vermogen: 150 Koppel: 420 Verbruik: 1 op 25,6 Acceleratie: (0 tot 100 km/u) 9.1 Topsnelheid: 210 Uitrusting: Bose® premium-audiosysteem met 11 speakers, Zwart lederen interieur, Elektrisch verstelbare voorstoelen, bestuurdersstoel, incl. lendensteun en geheugenfunctie MZD Connect: auto-, multimedia- en smartphone-connectiviteitsysteem Climate control, Licht- en regensensor Smart City Brake Support Laadruimte: 474 m3 Verkoopprijs: ? 37.100,- Leaseprijs : ? 830,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: ? 30.050,-

Informatie:

www.knoopweb.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement