Ford Kuga

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Ford Kuga

Dealer: Schakel Autogroep Afgevaardigde tijdens testdag: Mathijs Kervezee

Benjamin Engels

"Een prachtig uitziende Ford met een mooie kleur, die groot en stoer oogt. Hij rijdt heerlijk en biedt veel opties op het gebied van veiligheid en comfort. De stoelen zitten heerlijk met veel steun aan de onderrug. De navigatie werkt prima, maar heeft naar mijn smaak teveel knoppen. Het panoramadak is super, jammer alleen van de balk in het midden. De prijs is voor deze ruime zakelijke auto die ook prima als gezinsauto is te gebruiken, perfect."

Lars Beckers

"Een lekkere comfortabele auto met een prima rijgedrag. Ford heeft de Kuga mooi afgewerkt, waardoor die oogt als een representatieve auto waarmee je voor de dag kunt komen. De stoelen met hoge zit, zitten als gegoten. De navigatie is mooi en overzichtelijk met wel veel knoppen. Kortom, een compleet uitgeruste auto voor een prima prijs. Doe mij er maar eentje!"

Ron Cottaar

"Een Kuga die niet alleen mooi van buiten oogt, maar ook van binnen. De auto is in alle opzichten mooi afgewerkt met veel ruimte binnenin. Over de stoelen was ik niet echt positief. Ze zijn wel goed in te stellen, maar de zitting vond ik te kort en te bol. De stuurkolom zou meer naar beneden moeten om een sportieve houding achter het stuur te krijgen. Verder heb ik een voorkeur voor een draaischijf voor de bediening op de middenconsole."

Bas Taman

"Ruimer dan ik gedacht had. De auto rijdt lekker rustig en heeft een fijn stuurgedrag.

Het comfort is naar wens, met goede verstelbare stoelen. Tijdens de testrit heb ik niet alles kunnen uitproberen, maar de navigatie en achteruitrijdcamera met piepjes werkt goed. De prijs voor deze luxe versie is hoog. Ik ben benieuwd naar de standaard uitvoering, de Trend Ultimate."

Rene Verhoef

"Deze Ford Kuga mag er qua comfort en design wezen. De auto ziet er robuust uit en is ook fraai afgewerkt. Ford heeft de auto voorzien van allerlei handige hulpmiddelen, zoals een goed functionerende navigatie, cruise control en achteruitrijdcamera die het rijden comfortabel maken. Voor de prijs krijg je een nette auto met veel rijcomfort en ruimte."

Specificaties Merk: Ford Model: Kuga Type: Vignale 1.5 EcoBoost 150PK Transmissie: 6 versnellingen Handgeschakeld Cilinderinhoud: 1498 Vermogen: 150pk Koppel: 240NM Verbruik: 1 op 16,1 Acceleratie: 9,7 sec (0 tot 100 km/u) Topsnelheid: 195km/h Uitrusting: Sony audio met 10 premium speakers incl. Subwoofer., Laadruimte: 456L / 1653L Verkoopprijs: ? 45.082,75,- (excl. Ford aankooppremie van ?2000,- incl btw) Leaseprijs : ? 724,- (eigen risico ?250,-) vanaf ? 439,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: ? 29.285,- voor de 120PK Trend Ultimate 1.5 EcoBoost. Informatie: www.schakelautogroep.nl De dieselvariant; Trend Ultimate 1.5TDCI 120Pk is leverbaar vanaf ? 36.285,- De autoprijzen zijn zonder de Ford aankooppremie van ? 2000,- incl. btw, dit bedrag is reeds in de leaseprijs verrekend.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement