Kia Optima

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Kia Optima

Dealer: Kooijman Autogroep Afgevaardigde tijdens testdag: Redouan Amrhar

Benjamin Engels

"Dat Kia degelijke auto's maakt, werd me tijdens de testrit wel duidelijk. Op alle fronten scoorde deze Optima bij mij goed. Pluspunt is het open dakraam. Zelf vind ik deze hybride Kia aan de prijzige kant. Daarvoor krijg je wel een degelijke auto met 7 jaar garantie."

Matthias van Lummel

"Kia heeft met deze hybride Optima een goede keuze gemaakt. Het rijgedrag is redelijk. Beter was geweest een 100% elektrische aandrijving. Stoelcomfort, ruimte en functies krijgen van mij een dikke 7."

Freek Gevers

"Mijn eerste indruk is een mooie comfortabele auto met goede rijeigenschappen en veel comfort. De stoelen zitten lekker stevig, met goede ondersteuning van de rug. De auto is van alle gemakken voorzien met een prima klinkende audio en fijn navigatiesysteem. Voor de prijs krijg je een fijne auto."

Lars Beckers

"Het was voor het eerst dat ik in een Kia reed en ik was onder de indruk van de rijprestaties. Zonder meer top. De uitrusting is compleet met prettige stoelen en een fijne hoge instap. Audio en navigatie zijn naar verwachting. De prijs is voor deze nette zakenauto prima. Een auto waarmee je voor de dag kunt komen."

Willem Rietdijk

"Ik was aangenaam verrast door zijn prettige rijgedrag en comfort. De auto voelt tijdens het rijden veilig aan en oogt bovendien representatief. De stoelzittingen vind ik iets te kort. De elektrische instelling van de stoelen is zee praktisch. Fraai is zonder meer het automatische schuifdak. Zijn prijs is deze Kia zeker waard gezien het rijgenot, de kwaliteit en de ruimte achterin. Bovendien kun je met deze Kia 50 km elektrisch rijden. Tel je daar de 7 jaar garantie bij op, dan is Kia meer dan een alternatief."

Specificaties Merk: Kia Model: Optima Type: 2.0 GDI PHEV B.Ex.Li Transmissie: automaat Cilinderinhoud: 1.999 Vermogen: 156 PK Koppel: 189 NM Verbruik: 1 op 27 Acceleratie: 0 tot 100 km/u 9,4 sec Topsnelheid: 192KM Laadruimte: 520 kg Verkoopprijs: vanaf ? 38.000,00 inclusief btw & BPM Leaseprijs : vanaf ? 650,00 (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Informatie:

www.kooijmanutrecht.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement