BMW i8

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2017 | Lees volledige uitgave online

BMW i8

autoleasemaatschappij: Mobility Service Nederland BV Afgevaardigde tijdens testdag: Jan Willem Tersteeg

Philip van der Meer

"Wat een futuristisch uitziende auto. Deze i8 rijdt strak, comfortabel en is uiteraard lekker snel. De topsnelheid van 250 km/u heb ik helaas niet kunnen halen. Maar ik vond het een te gekke rijervaring met stoelen die als gegoten zaten. Zijn prijs van circa 150.000 euro is veel geld. Het is meer een auto voor een succesvolle zakenman of iemand uit de Quote 500. Ik ga echter liever voor een BMW uit de 3 serie."

Roland Delnoij

"Een goed uitziende sportieve auto met een mooi in- en exterieur. De i8 zit als een maatpak en rijdt heerlijk. Alles is elektrisch en biedt veel instelmogelijkheden. Voor zijn prijs zijn er misschien betere alternatieven te vinden, maar zo'n auto blijft wel mijn droom."

Sander van Straten

"Een echte blikvanger. Deze auto heeft wel door zijn laagte een moeilijke instap, maar als je eenmaal zit dan word je overweldigd door het comfort en rijgedrag. Alle features zitten erop.De prijs ligt helaas buiten mijn budget. Ik vond het leuk om een keer in zo'n wagen te mogen rijden."

Maurice Schill

"Gruwelijk mooi design. Een BMW die helemaal af is en compleet is ingericht. De hele inrichting is volledig afgestemd op de rijder. Met een dashboard waar alle bedieningsknoppen zitten voor het head up display, navigatie en geluid. Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. Een unieke auto met veel beleving die bovendien ook nog eens groen is. Ik zou zeggen: 'laat de sleutels maar achter'."

Freek Gevers

"In een woord een topauto. In de i8 waan je je in een futuristische auto met veel beleving en rijplezier. De auto is uitgerust met alle denkbare technologie zoals een state of art navigatiesysteem en head up display in de voorruit. De prijs van deze BMW is te hoog voor mij, deze exclusieve auto is het zeker waard."

Willem Rietdijk

"Op het eerste oog een auto met een grandioos design en apart lijnenspel. Echt onder de indruk van deze BMW werd ik pas door zijn formidabele rijgedrag en snelle acceleratie. Daarnaast laat zijn comfort niks te wensen over. De prijs lijkt hoog, maar hij is het in alle opzichten waard. Kortom, een representatieve zakenauto of als puur vermaak."

Specificaties

Merk: BMW

Model: i8

Type: Coupé

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1499

Vermogen: 266 kW 362 PK

Koppel: 320/3700 (motor)

250 (elektromotor)

Verbruik: 1 op 46,7

Acceleratie: (0 tot 100 km/u in 4,4 seconden)

Topsnelheid: 250 (Begrensd)

Uitrusting: Parkeersensor,

Stoelverwarming

Leaseprijs : NVT- demo auto. Vanafprijs: ? 149.000

Informatie: www.mobilityservice.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement