Toplocaties in Midden-Nederland

Magazines | Utrecht Business Nr 5 - 2014 | Lees volledige uitgave online

Toplocaties in Midden-Nederland

De centrale ligging en het uitgebreide aanbod maken Midden-Nederland tot de ontmoetingsplaats bij uitstek. Of u op zoek bent naar een vergader-, evenementen-, training- of outdoorlocatie of gewoon gezellig wilt lunchen met een relatie, de regio heeft volop te bieden. Om u wegwijs te maken, brengt Utrecht Business een aantal toplocaties in kaart. Zij vormen het perfecte decor voor uw bijeenkomst of evenement.

FORTTERREIN OVEREINDSEWEG TE KOOP

Het fortterrein aan de Overeindseweg is te koop. De gemeente Nieuwegein zoekt een initiatiefnemer voor de herontwikkeling van het unieke gebied. Dit bevat restanten van de Hollandse Water-linie, waaronder een houten artillerieloods en een betonnen bomvrij wachthuis. De zogenoemde ‘Batterijen aan de Overeindseweg’ werden in 1871-1873 aangelegd als voorpost voor Fort Jutphaas. Het fortterrein aan de Overeindseweg ligt aan de noordzijde van het Amsterdam-Rijnkanaal, ter hoogte van de Plofsluis. Verkoop van het terrein vindt plaats via openbare inschrijving. Die staat open voor iedereen; de markt wordt uitgedaagd om met creatieve ideeën te komen. In oktober waren er twee kijkdagen. Geïnteresseerden kunnen tot en met 17 november hun visie indienen bij de gemeente Nieuwegein.

NIEUW BESTUUR VERENIGING PARKMANAGEMENT PAPENDORP

De leden van de Vereniging Parkmanagement Papendorp (VPP) kozen op 18 september een nieuw bestuur. Het vorige bestuur trad terug nadat naar buiten kwam dat het niet transparant was geweest over de verstrekking van opdrachten aan ondernemingen van bestuursleden en/of hun familieleden. Vervolgens werd een tijdelijke taskforce benoemd, die zich met name bezighield met het opstellen van nieuwe gedragsregels en het formeren van een nieuw permanent bestuur. Voorzitter hiervan is oud-notaris Jaap Schuttevaer. Verder hebben zitting de ondernemers Frank van der Velde (vicevoorzitter), Johan Bot (penningmeester), Luc de Vries en Jacco Vroegop. Het nieuwe VPP-bestuur zal zich – naast op de toekomst en verdere ontwikkeling van het kantorengebied – richten op de afhandeling van de kwestie die leidde tot het terugtreden van het voormalige bestuur.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement