Vernieuwd hoofdgebouw Stadion Galgenwaard: zakelijk middelpunt van Nederland

Magazines | Utrecht Business Nr 5 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Vernieuwde faciliteiten hoofdgebouw Stadion Galgenwaard

Zakelijk middelpunt

van Nederland

De hospitalityruimtes op de tweede en derde etage van Stadion Galgenwaard ondergingen afgelopen zomer een metamorfose. Met een volledig nieuwe inrichting is een omgeving gecreëerd waarin het nog beter netwerken en zakendoen is. Half oktober vond de Grand Opening plaats.

Jarenlang is door drie partijen eendrachtig gewerkt aan de vernieuwing van de hospitalityvoorzieningen: Memid Galgenwaard, Maison van den Boer en FC Utrecht. Tijdens de Grand Opening stonden zij samen op het podium om vol trots het eindresultaat te presenteren aan zo'n 350 genodigden.

Zware dobber

Na de rigoureuze verbouwing op trainingscomplex Zoudenbalch en het vernieuwde geluidsysteem in het stadion was de verbouwing van de tweede en derde verdieping het derde grote project in de ontwikkeling van FC Utrecht. Algemeen Directeur Wilco van Schaik is verheugd: "In de zomermaanden is door vele mensen dag en nacht gewerkt om de twee verdiepingen volledig te strippen. Het was een zware dobber maar met dit resultaat is dat het allemaal waard geweest."

Nog meer maatwerk

"Niet alleen sportief, ook als het gaat om hospitality en beleving heeft deze club hoge ambities," zegt Martijn Standaart, Commercial Director van FC Utrecht. "Om onze leden en hun gasten een passende entourage te bieden, is besloten tot deze ingrijpende verbouwing." Standaart is blij met de metamorfose. "Het zijn echt geweldige verdiepingen geworden met een inrichting die een chique en toch informele sfeer oproept. Ruimtes zijn flexibel in te delen waardoor nog meer maatwerk mogelijk is. Je kunt bijvoorbeeld met een gezelschap in een separate ruimte dineren."

Culinaire versnaperingen

Op 12 oktober konden gasten voor het eerst kennismaken met de nieuwe voorzieningen. De aanwezigen werden getrakteerd op een avond vol culinaire versnaperingen van Maison van den Boer. Vestigingsmanager Bart Oudenhoven: "Samen met FC Utrecht hebben we bestaande businessclubleden en toekomstige bezoekers laten zien waar we als samenwerkende partijen toe in staat zijn. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk partijen - van mkb-ers tot multinationals - kennis te laten maken met het vernieuwde hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard."

Prachtige plek

Niet alleen de businessrelaties van FC Utrecht kunnen gebruik maken van de vernieuwde faciliteiten. "Er is een toenemende interesse om meer in het stadion te doen op het gebied van vergaderen en bedrijfsbijeenkomsten," weet Standaart. "Bedrijven kunnen hier seminars, bijeenkomsten en evenementen organiseren in een aansprekende omgeving die van alle gemakken is voorzien. Want naast een sfeervolle voetballocatie is Stadion Galgenwaard natuurlijk ook een modern vergader- en zalencentrum voor een brede doelgroep. Dit maakt Stadion Galgenwaard tot een zakelijk middelpunt van Nederland. Zowel op wedstrijddagen als doordeweeks is het een prachtige plek om relaties te ontvangen en business te versterken."

Na de verbouwing van de hospitalityruimtes in het hoofdgebouw staan de komende periode ook de doorontwikkeling van de publiekspromenade en de fanshop in Stadion Galgenwaard op het programma. n

FC UTRECHT NIEUWS

Wilt u een wedstrijddag meemaken in het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard of tijdens een persoonlijke rondleiding de hospitalityruimtes ervaren? Neem dan contact op met Arnaud Miltenburg van FC Utrecht Business via 06-22373872 of arnaud.miltenburg@fcutrechtbusiness.nl.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement