Toyota Proace

Magazines | Utrecht Business Nr 5 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Toyota Proace

Dealer: Kooijman Utrecht

Afgevaardigde tijdens testdag: Redouan Amrhar

Huib van Loon: "De Toyota Proace is een strakke en degelijke bedrijfswagen. Het zitcomfort is ook goed, maar ik vraag me wel af of langere bestuurders ook een goede zitpositie kunnen vinden. De navigatie is goed en duidelijk. Voor mij voelt de auto ook duurzaam aan. Het is verder een mooie en complete uitvoering met veel ruimte en een hoge zitpositie. Al met al een prima auto, met een prettige motor en een fijne versnellingsbak."

Eric Eimers: "Een prettige auto met een hoge zit en een mooie afwerking. De zit is goed, maar wel wat krap. De navigatie werkte prima en ook het zicht naar achteren, middels grote spiegels, is erg prettig. Ik geef de auto uiteindelijk een 8,5, met name vanwege het hoge laadvermogen."

Kazim Atila: "Een topauto! Vanwege de prima prijs-kwaliteitverhouding zou ik voor deze bedrijfswagen kunnen kiezen. Het comfort is goed, net als de uitstraling. Echt een representatieve auto, met een fijn rijgedrag en goede afwerking."

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Proace

Type: Worker 1.6 D-4D 115PK Professional

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.6D

Vermogen: 115PK

Verbruik: (l/100km): 5.1l/100 km

Uitrusting: Binnenspiegel, automatisch dimmend, Airconditioning, climate control, Toyota Pro-Touch DAB+ navigatiesysteem met 7" kleurenscherm, Navigatiesysteem

Vanaf prijs gedemonstreerde

uitvoering: ? 23.695,-

Vanaf prijs Toyota PROACE

Worker: ? 17.945,-

bedrijfswagentestdag

"De Toyota Proace is een strakke en degelijke bedrijfswagen."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement