Jeep Wrangler

Magazines | Utrecht Business Nr 5 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Jeep Wrangler

Dealer: Vireo Auto Utrecht

Afgevaardigde tijdens testdag: oscar Claassen

Henny Kiddie: "Een robuuste en sterke auto, die heel stoer overkomt. Een veilige en makkelijke auto. Hij heeft een echte offroad zit, is strak en kent weinig poespas. De stoelen zijn bovendien eenvoudig te bedienen. Hij kost misschien wat meer, maar in mijn ogen is hij het geld zeker waard. Hij gaat jaren mee en zou alleen al voor de fun heel leuk zijn. Van mij krijgt 'ie een 10+!"

Polle van den Wildenberg: "Stoer, sterk en mooi, maar toch verrassend comfortabel. De zit is prima en voelde meteen goed. De armsteun in het midden is zeer prettig. De navigatie vond ik wat onduidelijk, maar verder is op de technische hulpmiddelen niets aan te merken. De buitenspiegels zijn lekker groot, ook dat is prettig. Ik ben zelf een groot liefhebber van Jeep, maar voor een bedrijfswagen vind ik de prijs aan de hoge kant. Erg leuk om een keer in gereden te hebben."

Tarmon Rietdijk: "Een nette, stoere auto met een mooie afwerking. Het zitcomfort is fantastisch en de audiomiddelen werken goed ? niks op aan te merken dus! De prijs is in mijn ogen naar de kwaliteit die je krijgt. Je zou 'm kunnen aanschaffen als je comfortabele ritten wilt, zonder pijntjes. Een 9, derhalve!"

Specificaties

Merk: Jeep

Model: Wrangler

Type: 2.8D 200PK X -EDITION

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 2800

Vermogen: 200pk

Koppel: 460 nm / 1600-2600 t/min

Verbruik: 1 op 12.00

Acceleratie: (0 tot 100 km/u)

11.7 sec

Topsnelheid: 172 km/h

Verkoopprijs: ? 41.583,-

ex btw/bpm

Vanafprijs: ? 33.990,- ex btw/bpm

"Een robuuste en

sterke auto, die heel

stoer overkomt."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement