Fiat Full Back

Magazines | Utrecht Business Nr 5 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Fiat Full Back

Dealer: Vireo Auto Utrecht

Afgevaardigde tijdens testdag: erik claassen

Gert Verberk: "Een méér dan goed rijgedrag en een krachtige motor die snel reageert en accelereert. Het zitcomfort is prima en ook de ruimte achter de bestuurder is handig. Het scherm van het navigatiesysteem vond ik vrij klein. Voor bijvoorbeeld groenbedrijven zou deze auto volgens mij uitermate geschikt zijn. Van mij krijgt 'ie een 8!"

Bas Hensen: "Een hele gave auto, al rijdt hij wat traag bij rustig rijden. Als het gas wat verder ingetrapt wordt dan gaat het wel goed. Ook de zit van de auto is prima. De auto ziet er stoer uit en je voelt je ook prettig als je er in zit."

Polle van den Wildenberg: "Groot! Dat is het eerste wat in me opkomt. Hij ziet er krachtig uit, maar zodra je instapt lijkt het of je in een moderne personenauto zit. De zit is namelijk erg lekker en alles is mooi overzichtelijk. Stoer en comfortabel en toch met een goede prijs."

Henry Kiddie: "Een fun-auto, maar dan wel een grote. Het zitcomfort is goed en de achteruitrijdcamera en de zichtverruimende spiegels zorgen voor goed overzicht. Voor mijn eigen bedrijfsactiviteiten zou ik 'm niet aanschaffen, maar voor tuinbedrijven en dergelijke zou het een prima bedrijfswagen zijn."

Specificaties

Merk: Fiat

Model: Full Back

Type: 2.4 Extended Cab LX 180

Transmissie: handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2.4

Vermogen: 180pk

Koppel: 430 nm / 2500 t/min

Verbruik: 1 op 14.49

Topsnelheid: 179 km/h

Verkoopprijs: ? 26.990 ex

btw / bpm

Leaseprijs: vanaf ? 459 ,-- ex btw

(full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 26.990,- ex btw/bpm

bedrijfswagentestdag

"Een méér dan goed rijgedrag en een krachtige motor die snel accelereert."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement