Ford Transit

Magazines | Utrecht Business Nr 5 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Ford Transit

Dealer: FordStore ? Ford Utrecht

Afgevaardigde tijdens testdag: Bas Schouten

Perry Kruin: "Een zeer representatieve en comfortabele auto. Zeer goede stoelen met veel instelmogelijkheden. De tussenstoel is neer te klappen tot een tafeltje?.erg handig! Zelfs met een automaat is de prijs-kwaliteitverhouding in mijn ogen zeer goed. Hij rijdt al met al als een personenauto, maar dan met de ruimte van een bedrijfswagen."

Gert Verberk: "Comfortabel, overzichtelijk en uitgerust met een automaat. Het zitcomfort voelde goed aan. Het dashboard is compleet en heeft een moderne vormgeving. De achteruitrijdcamera signaleert vroeg en heeft een verre blik. Volop ruimte en een complete auto voor een interessante aanschafprijs. Ik heb echt een positieve indruk van deze auto gekregen."

Huib van Loon: "Een luxe uitrusting die niet onderdoet voor die van een personenauto. Veel veiligheidssystemen. Het zitcomfort is goed, maar het zicht op de neus van de auto vind ik minder goed. De spraakgestuurde navigatie werkt prima. Gezien de luxe uitvoering en de automaat vind ik de prijs-kwaliteitverhouding goed. Al met al een prima compacte bedrijfsauto, al is de automaat naar mijn smaak wat aan de 'luie' kant."

Specificaties

Merk: Ford

Model: Transit Connect L2

Type: Trend

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 1500

Vermogen: 88kW / 120pk

Koppel: 300Nm

Verbruik: 1 op 20 Uitrusting: Metaallak, Navigatie, achteruitrijcamera, cruise control, Driver Assistancepack4 Lichtmetalen velgen, Inrichting laadruimte met kast en vloer met dubbele bodem en onderladen.

Laadruimte: 3,6 m3

Verkoopprijs: ? 23,365,-

Leaseprijs: ? 447,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 11.495,-

bedrijfswagentestdag

"Een zeer

representatieve en comfortabele auto."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement