Ambitieuzer dan uw bank kan financieren?

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Kosteloze kredietcheck Credion voor leden MKB-Nederland

Ambitieuzer dan uw

bank kan financieren?

Ondernemers met een financieringsbehoefte kunnen met ingang van april 2016 een kosteloos adviesgesprek krijgen om hun kredietwaardigheid te checken en hun financieringsmogelijkheden te verkennen. Dat is het resultaat van de nieuwe samenwerking tussen MKB-Nederland en Credion. Via www.mkbfinancieringscheck.nl kunnen ondernemers direct een gesprek aanvragen bij een adviseur in de buurt.

Mkb-ondernemers adviseren over de best passende financiering. Dat is de kern van de samenwerking tussen MKB-Nederland en Credion. MKB-Nederland maakt zich al jaren hard voor betere financieringsmogelijkheden voor het mkb. Een lening van de bank – traditioneel dé financier van het mkb – is allang geen vanzelfsprekendheid meer en steeds vaker doen ondernemers daarom een beroep op alternatieve vormen, zoals crowdfunding, leasing of een lening via een kredietunie, Qredits of een combinatie van alle mogelijkheden. De weg vinden in het oerwoud van aanbieders en financieringsvormen is echter niet gemakkelijk. Gedegen en betrouwbaar advies is hierbij noodzakelijk.

Veel bronnen

MKB-Nederland en Credion hebben daarom de handen ineen geslagen. Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken: de MKB-Financieringscheck biedt toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn.

Vanuit hun samenwerking bieden MKB-Nederland en Credion leden van de ondernemersorganisatie nu een kosteloze en vrijblijvende financieringscheck aan. Na een intakegesprek van maximaal twee uur analyseert een Credion-adviseur de huidige financieringsconstructie en toetst deze aan de kredietwaardigheid en -behoefte van het bedrijf. Ondernemers krijgen zo helder in beeld of hun financiering wel goed aansluit bij hun huidige en toekomstige ambities. De kredietcheck is tevens een goed vertrekpunt voor ondernemers die op zoek zijn naar extra financiering.

Volgende stap

Vorig jaar lanceerde MKB-Nederland met onder andere het ministerie van Economische Zaken en de Nederlandse Vereniging van Banken al de Nationale Financieringswijzer, zie: www.nationalefinancieringswijzer.nl, die ondernemers een eerste indicatie geeft van de financieringsmogelijkheden. De kredietcheck door Credion is een daaropvolgende stap.

Meld u aan voor een exclusief en kosteloos adviesgesprek bij een kantoor in uw regio en verken uw kredietwaardigheid en uw financieringsmogelijkheden. Credion beschikt over meer dan veertig vestigingen verspreid over het land, waardoor er altijd een adviseur in de buurt is. n

Contact en informatie:

Helga Brenninkmeijer, regiomanager MKB-Midden

T 06-11351745, E h.brenninkmeijer@mkb.nl,

W www.mkbmidden.nl

Lancering mkbfinancieringscheck.nl door Carlo van der Weg, medeoprichter en directeur van Credion, en Leendert-Jan Visser,

directeur MKB-Nederland.

MKB NIEUWS

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement