Bij Carlton President draait alles om persoonlijke aandacht

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Bij Carlton President draait alles om persoonlijke aandacht

“Gasten zijn onze beste ambassadeurs”

De ligging op enkele minuten van de A2 maakt Carlton President tot een ideale ontmoetingsplaats. Met negen zalen voor 4 tot 350 personen heeft dit Utrechtse viersterrenhotel voor elke meetingvraag een passend antwoord. “De mogelijkheden variëren van boardrooms voor een klein gezelschap tot onze grote zaal waar 280 personen kunnen plaatsnemen,” zegt senior sales manager Vera de Haan. “Deze zaal heeft een zes meter hoog plafond. Het is een vierkante ononderbroken ruimte zonder pilaren. Daardoor maken sprekers optimaal contact met alle aanwezigen.” Carlton President is ook een Seats2Meet-locatie. “Van deze flexplekken wordt veelvuldig gebruik gemaakt, vaak door regelmatig terugkerende gasten. Die kunnen in alle rust werken en ook hun afspraken vinden hier plaats.”

Vraag achter de vraag

Bij zaalreserveringen gaan medewerkers van Carlton President bij elke opdrachtgever op zoek naar de vraag achter de vraag. “Wie zijn de gasten, wat is het doel van de bijeenkomst? Hoe meer informatie, hoe beter wij kunnen bijdragen aan het succes van een meeting of event.”

De culinaire verzorging is een belangrijk aspect. “Onze keuken adviseert gerechten die het energieniveau positief beïnvloeden. Zo houden deelnemers ook tijdens het vervolgprogramma de aandacht bij de inhoud. Het lunchmenu varieert met de weekdagen. Zelfs trainers die hier op vaste dagen actief zijn, worden telkens opnieuw culinair verrast. Verder bevat ons Foodbook tal van internationale gerechten die de hele dag door te bestellen zijn.”

Optimaal ontzorgen

Hét onderscheidend kenmerk van Carlton President zijn niet de multifunctionele zalen, gratis parkeren of de optimale bereikbaarheid – ook per openbaar vervoer. “Wij maken het verschil met onze persoonlijke benadering. Die loopt als een rode draad door dit bedrijf, bij alle contacten met de medewerkers. Of iemand het hotel nu bezoekt voor een overnachting, meeting of flexplek, terugkerende bezoekers worden herkend. Wij weten wat hun wensen en voorkeuren zijn. Een half woord is genoeg. Gasten worden optimaal ontzorgd en voelen zich hier echt thuis. Dat zorgt ervoor dat zij onze beste ambassadeurs zijn.” n

CARLTON PRESIDENT

Floraweg 25 - 3542 DX Utrecht

T 030 241 41 82 - info@president.carlton.nl

www.carlton.nl/president

Al ruim 25 jaar is Carlton President een gewaardeerde locatie waar zakelijke gasten overnachten, ontmoeten en flexwerken. Ruime meetingfaciliteiten, de optimale bereikbaarheid en een verrassende culinaire verzorging krijgen veel bijval. Maar het echte onderscheid zit in de persoonlijke benadering. “Daarmee maken wij het verschil.”

BEDRIJFSPROFIEL

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement