Vineyard food & drinks

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Vineyard food & drinks

Ooit was op Atoomweg 63 de vakopleiding gevestigd en werd kookles gegeven op de plek waar nu Vineyard food & drinks van maandag tot en met vrijdag is geopend. De professionele chefs van Vineyard koken al bijna twee jaar voor een veelzijdige doelgroep die de weg naar de locatie aan het belangrijkste kruispunt van Lage Weide, vlak langs de A2 bij afslag 7, in groten getale weet te vinden.

Vineyard food & drinks is een multifunctioneel restaurant dat vanaf de vroege morgen tot in de avond is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Op deze hotspot vindt de zakelijke reiziger bovendien ruim 25 werkplekken die kosteloos te gebruiken zijn én een ruime vergaderzaal met een capaciteit van ongeveer 70 personen.

Restaurant

In het restaurant worden van ontbijt in de ochtend tot diner in de avond verse broodjes, menu’s, maaltijden, side dishes, borrelbites en To Go-producten (die direct kunnen worden meegenomen) bereid. Op elk moment van de dag koken de chefs live en voor de schermen een assortiment dat juist past bij dat specifieke moment.

Ideale plek

Parkeren is gratis en kan voor de deur. Gebruik Vineyard ook gerust als centraal punt voor uw online bestellingen. De locatie is niet voor niets een Kiala-punt.

Vineyard food & drinks is een ideale plek voor de zakelijke reiziger, zzp’er of flexwerker, maar ook voor omwonenden en omwerkenden. Deze gasten zien bij binnenkomst direct de eigentijdse look & feel. Maar dat is niet de enige vernieuwing die met zicht op de zomer van 2016 is doorgevoerd.

Ontbijt – lunch – borrel – diner

Bezoek het restaurant bijvoorbeeld eens voor een origineel, handzaam en gezond ontbijt, waarvan je zelf de verschillende componenten samenstelt voor een vooraf bepaalde prijs. Of kom tijdens de VRIJMIBO zelf plaatjes draaien op de nieuwe DJ Booth om het weekend in te luiden. Check bij mooi weer de cocktailbar die deze zomer de nieuwe eyecatcher

is van het terras voor de deur. En bekijk dan

ook de nieuwe dinerkaart nog even op

www.vineyardfoodanddrinks.nl.

Verhuur

Door de goede bereikbaarheid, gratis en voor de deur parkeren, veel daglicht, airco en nieuwe presentatiemiddelen was de vergaderzaal op de eerste verdieping al een fijne plek om te verblijven. Na de recente restyling matcht deze nu ook goed bij de rest van de uitstraling van het pand.

Voor uw afscheidsreceptie, relatieborrel of bedrijfsfeest is het zelfs mogelijk om Vineyard food & drinks af te huren en exclusief te gebruiken. n

Bedrijfsprofiel

CONTACT

Om Vineyard food & drinks zelf te ervaren, rijdt

u naar Atoomweg 63 of bekijkt de website

www.vineyardfoodanddrinks.nl. Informatie over één van bovenstaande onderwerpen kunt u opvragen via info@vineyardfoodanddrinks.nl of 030-3035575.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement